Ο Γιώργος Γιαννόπουλος καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γυναίκες και πόσο επηρέασαν τη ζωή του.

«Διατηρώ με όλες τις πρώην μου τις καλύτερες σχέσεις. Μια φορά σε μια συνέντευξη είπα ότι είμαι ευτυχισμένος γιατί τα κορίτσια με φτάσανε εδώ. Με ρώτησαν πόσα κορίτσια έχω γιατί νόμιζαν έχω παιδιά.
Οι γυναίκες με φτάσανε εδώ πέρα. Με πήγανε μπροστά. Είμαι ευτυχισμένος για αυτό που είμαι τώρα και για ό,τι έχω περάσει. Είμαι εδώ, αναπνέω και τα λέμε. Οι σχέσεις δεν γίνονται κάθε μέρα, δεν υπάρχουν. Τώρα είμαι μπακούρι, μπορεί να υπάρξει ένα διάστημα για εμένα που είμαι μόνος. Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί θα ζευγαρώσουν».
Ενώ εξομολογήθηκε πως όταν πεθάνει θα ήθελε: «Όταν πεθάνω θα ήθελα να με θάψουν σε πιθάρι και να γίνω ελιά».
