«Καρφί» Τσιμιτσέλη για Μπακοδήμου: «Σε λίγα χρόνια θα ανήκω κι εγώ στο target group της»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θυμήθηκε τη δική του συμμετοχή ως παίκτης στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

Στην Ελλάδα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις επέστρεψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, συνεχίζοντας τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα», μετά από ολιγοήμερη απουσία στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Βέλγιο για τα γυρίσματα του νέου τηλεπαιχνιδιού που πρόκειται να παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «The Quiz with the Balls». Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στην απουσία του, σημειώνοντας: «Μου έλειψε πολύ αυτή η εκπομπή. Ήμουν εκτός Ελλάδας για αρκετές ημέρες για να ετοιμάσουμε ένα νέο τηλεπαιχνίδι». Παράλληλα, επεσήμανε ότι η διακοπή των υποχρεώσεων του επηρεάστηκε και από διεθνείς εξελίξεις, λέγοντας: «Το διάλειμμα δεν οφειλόταν μόνο στο παιχνίδι, αλλά και σε γεγονότα όπως ο Τραμπ και οι πόλεμοι». Ο ίδιος δήλωσε πως αισθάνεται ικανοποίηση για την επιστροφή του στην καθημερινότητα: «Χαίρομαι που επανήλθαμε σε μια κανονικότητα».

Αναφερόμενος στον ανταγωνισμό στη μεσημεριανή ζώνη, μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα του OPEN, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κράτησε ήπιους τόνους, τονίζοντας:
«Καλή επιτυχία σε όλες τις εκπομπές. Το σημαντικό είναι να μην κόβονται, ενώ οι αλλαγές ώρας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Θανάση, επισημαίνοντας ότι: «Ό,τι και να κάνει, θα το κάνει καλά, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης».

Σε ερώτηση για τη Μαρία Μπακοδήμου και την παρουσία της στον «Αδύναμο Κρίκο», ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν έχει ακόμη παρακολουθήσει τη νέα εκδοχή του παιχνιδιού, αν και το εκτιμά ιδιαίτερα. Θυμήθηκε, μάλιστα, τη δική του συμμετοχή ως παίκτης στα νεανικά του χρόνια: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είχα βγει τρεις φορές ο πιο δυνατός κρίκος». Με χιούμορ, πρόσθεσε: «Ευτυχώς αποκλείστηκα πριν τον τελικό, γιατί δεν ήξερα τίποτα και θα εκτιθόμουν».

Κλείνοντας, σχολίασε με αυτοσαρκασμό τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για το κοινό της, λέγοντας: «Έχω ακόμη μερικά χρόνια μέχρι τα 50+, αλλά μετά ίσως μπω κι εγώ στο target group της». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεχίζει τη δραστηριότητά του τόσο στην υποκριτική όσο και στην παρουσίαση, με νέα τηλεοπτικά σχέδια να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...