H espressonews μπήκε στο στούντιο στο Μενίδι που έκανε ανε γυρίσματα ο Μπραντ Πιτ

Το γύρισμα στο τζακούζι και όσα είπαν οι άνθρωποι που τον συνάντησαν

Μετά το Λαύριο και τη Νέα Μάκρη η Espresso βρέθηκε και στο Μενίδι, στο ιστορικό στούντιο που ο Μπραντ Πιτ, εκεί που πραγματοποίησε νέα γυρίσματα τη Δευτέρα.

Ο διάσημος σταρ βρέθηκε στο στούντιο της STV στις Αχαρνές, το οποίο δεν θυμίζει πια το Πόρτο Λεόνε, τη συνοικία με τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και τους οίκους ανοχής όπως είχε στηθεί για την σειρά του Alpha.

Εμείς μπήκαμε μέσα στο στούντιο στην πρώτη είσοδο καθώς στον χώρο των γυρισμάτων υπήρχε φύλαξη. Όπως μας είπαν άνθρωποι από το STV, τον είδαν κανονικά, από πολύ κοντά, τον χαιρέτησαν και ήταν όπως μας είπαν ήταν πολύ ευγενικός και προσιτός αλλα και γοητευτικός.

Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 9, μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ξέστηναν αφού τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί. Μάλιστα υπήρχαν πολλά φορτηγά έξω από το στούντιο ενώ για τα γυρίσματα είχε τοποθετηθεί και τζακούζι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του έκανε γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και μας πόζαραν αγκαλιά.