Η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπά: «Είμαι μάνατζερ, όχι booker» – Η αιχμηρή απάντηση στη Νανά Παλαιτσάκη

«Το Real View σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από την πρώτη μέρα που υπάρχει» είπε η κ. Χριστοπούλου

Σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της για τις αλλαγές στο «Real View», τα σχόλια που δέχεται αλλά και την κριτική της Νανάς Παλαιτσάκη.

Η ίδια δήλωσε ξεκάθαρα πως η μεταφορά της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη τη βρίσκει σύμφωνη, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί εξαρχής: «Τώρα που φεύγω από την εκπομπή και έχει ακόμα φως, είμαι καλά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει την αλλαγή αλλά ήθελα πολύ να αλλάξουμε ώρα, γιατί από την αρχή αυτό είχαμε συμφωνήσει. Όταν αρχίζει κάτι συγκεκριμένο, και μετά αλλάζει, και μετά επανέρχεται στην κανονική του ροή, μετά νιώθω καλύτερα… Νομίζω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Είναι αλλαγές που αποφασίστηκαν από πάνω και εμείς πρέπει να σεβαστούμε τα πάντα. Δουλειά είναι».

Για την κριτική που δέχεται η εκπομπή, η Έλενα Χριστοπούλου εμφανίστηκε ψύχραιμη, επισημαίνοντας πως πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό: «Το Real View σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από την πρώτη μέρα που υπάρχει. Δε μου κάνει εντύπωση. Είναι λογικό, όπως κι εμείς σχολιάζουμε ανθρώπους και δημοσιογράφους και πρωταγωνιστές, και όχι μόνο, έτσι κάνουν και οι άλλες εκπομπές τη δουλειά τους. Εμένα μου φαίνεται λογικό, αρκεί να υπάρχει μια απόσταση και ένας σεβασμός στα πράγματα και στα πρόσωπα».

Ωστόσο, το πιο «καυτό» σημείο ήρθε όταν κλήθηκε να απαντήσει στη Νανά Παλαιτσάκη, η οποία είχε δηλώσει: «Η Έλενα Χριστοπούλου, είναι μια – έτσι την ήξερα εγώ – πάρα πολύ καλή booker. Να πρέπει να γίνει η Έλενα Χριστοπούλου διαμορφωτής άποψης επί παντός επιστητού, θεωρώ ότι είναι υπερβολικό και είναι κρίμα και για την ίδια». Η απάντηση της Χριστοπούλου ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Όντως είπε έτσι; Κατ’ αρχάς είμαι μάνατζερ, δεν είμαι booker. Σεβαστή η άποψή της. Για να το λέει… Εγώ νιώθω μια χαρά στην εκπομπή και νιώθω μια χαρά όταν μπορώ να πω την άποψή μου, και μαθαίνω παράλληλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό