Ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» δηλώνει: «Τελείωσα» με τα μπότοξ

«Νομίζω ότι συνέβαλε σε αυτό το περίεργο μοτίβο στο μέτωπό μου»

Να σταματήσει τα μπότοξ σκέφτεται η Λίζα Κούντροου, αφού όπως ανέφερε την τελευταία φορά που έκανε δημιουργήθηκαν παρενέργειες.

«Νομίζω ότι συνέβαλε στον ερεθισμό στα μάτια μου και σε αυτό το περίεργο μοτίβο στο μέτωπό μου, οπότε μάλλον τελείωσα με αυτό πλέον», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, γνωστοποιώντας ότι η πρώτη φορά που έκανε μπότοξ ήταν πριν από δύο χρόνια.

«Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα δω τον εαυτό μου να μοιάζει με τη γιαγιά μου, αλλά με ενθουσιάζει η ιδέα να υποδυθώ μεγαλύτερους ρόλους»,  ανέφερε η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Φιλαράκια», συμπληρώνοντας πως παρα τα προβλήματα που αντιμετώπισε, την διακατέχει μια συγκεκριμένη ανησυχία σχετικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Στο παρελθόν, η Κούντροου είχε μιλήσει ανοιχτά για την πλαστική επέμβαση που έκανε,όταν ήταν έφηβη, στη μύτη της: «Από εκεί που, στο μυαλό μου, ήμουν άσχημη, έγινα όχι άσχημη.. Το έκανα το καλοκαίρι πριν πάω σε ένα νέο λύκειο. Έτσι, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν ήξεραν πόσο άσχημη έδειχνα πριν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.