Δημαρχείο ή εκκλησία; Τι είδους γάμο ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά

Αποκαλύψεις για τον γάμο

Στη Φαίη Σκορδά και στον γάμο που, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ετοιμάζει με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη αναφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την παρουσιάστρια, μοιράστηκε πληροφορίες για το πότε έγινε η πρόταση γάμου, υποστηρίζοντας ότι συνέβη το καλοκαίρι του 2024, την περίοδο που η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και υπέγραψε στο MEGA.

«Ξέρετε πότε έγινε η πρόταση γάμου στη Φαίη Σκορδά; Το τελευταίο διάστημα άκουσα δύο σενάρια, τα οποία είχαν να κάνουν με ταξίδι. Ιταλία και Αμερική. Η πρόταση γάμου στη Φαίη και το ξέρω από καλή πηγή έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024. Αυτό είναι κάτι που ακούτε πρώτη φορά. Ήταν το καλοκαίρι μεταξύ ΣΚΑΙ και Mega. Όταν η Φαίη δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΙ και έκανε την πολυσυζητημένη μεταγραφή της στο Mega, εκείνο το καλοκαίρι η Φαίη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον νυν σύντροφό της και από τότε υπάρχει στο μυαλό αυτός ο γάμος» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι, ενώ αρχικά το ζευγάρι φερόταν να σκέφτεται έναν πολιτικό γάμο σε πολύ στενό κύκλο, τελικά το πιο πιθανό είναι να προχωρήσει σε θρησκευτική τελετή με περισσότερους καλεσμένους.

«Ο γάμος που θα γίνει πολύ σύντομα, μετά το Πάσχα, δίνω περισσότερες πιθανότητες να είναι θρησκευτικός και μεγαλύτερος, θα είναι μια πιο ανοιχτή τελετή γιατί ο γάμος θα γίνει γνωστός όπου και να γίνει…Πάντα διακριτικά. Θα είναι οι φίλοι τους, οι άνθρωποί τους, οι οικογένειές τους και θα είναι ένας γάμος στα μέτρα τους και διακριτικός, όσο διακριτική είναι η σχέση τους», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...