Ο Παναγιώτης Στάθης είναι παντρεμένος 20 χρόνια και έχει μία κόρη. Με τη σύζυγό του παραμένουν ερωτευμένοι και προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους.

Η σχέση τους ξεκίνησε ως κεραυνοβόλος έρωτας στα Κύθηρα. Το ζευγάρι έχει παντρευτεί δύο φορές, πραγματοποιώντας αρχικά πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και στη συνέχεια θρησκευτικό. «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2006. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της, κι εγώ είμαι από τα Κύθηρα, την είδα και είπα “αυτή είναι”. Παντρευτήκαμε δύο φορές, πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και μετά κάναμε και θρησκευτικό.
Είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, με τις εντάσεις που έχει η προεφηβεία», έχει πει σε συνέντευξή του. Το ζευγάρι έκανε έξοδο με τον δημοσιογράφο να ποστάρει φωτογραφία τη σύζυγό του να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.
