Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν περίμενα ότι θα δεθώ τόσο πολύ μαζί της»

Αναπάντεχη γνωριμία

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό «OK!» και στον Αστέρη Κασιμάτη για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Αναφερόμενος στην πρώτη τους συνάντηση στη Σύρο το 2019, ξεκαθάρισε πως δεν είναι βέβαιος ότι πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, όμως πιστεύει πολύ στις συναντήσεις που έρχονται απρόσμενα και αλλάζουν τη ζωή.

«Δεν ξέρω αν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα. Καμιά φορά κρύβει δικές μας προβολές. Πιστεύω όμως στις αναπάντεχες συναντήσεις. Με τη Δανάη ήταν αναπάντεχη η συνάντησή μας. Δεν το περίμενα ότι θα δεθώ τόσο πολύ με έναν άνθρωπο που συνάντησα ένα καλοκαίρι στη Σύρο. Αλλά αυτό ήρθε σταδιακά σε βάθος χρόνου».

Στη συνέχεια εξήγησε τι ήταν εκείνο που τον έκανε να καταλάβει πως η Δανάη Μιχαλάκη είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον, τονίζοντας ότι τον κέρδισαν στοιχεία του χαρακτήρα της και όχι απλώς η εξωτερική εμφάνιση.

«Είχε μια καλοσύνη, αθωότητα και γλύκα συγκριτικά με μένα, που από τότε ήμουν λίγο σε ένταση και αναστάτωση. Έπιασα τον εαυτό μου να μαλακώνω και ταυτόχρονα να ερωτεύομαι αυτή τη δύναμή της. Αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι. Η ομορφιά είναι κάτι υπέροχο, αλλά δεν είναι αυτό το οποίο μπορεί να σε κάνει να μείνεις με έναν άνθρωπο».

Μιλώντας για την πατρότητα, ο ηθοποιός ανέφερε πως το πατρικό ένστικτο γεννήθηκε μέσα του μεγαλώνοντας, χωρίς όμως να έχει βάλει συγκεκριμένο στόχο ή προσδοκία για το πότε θα αποκτούσε παιδί.

«Μεγαλώνοντας μου βγήκε το πατρικό ένστικτο, χωρίς όμως να έχω στο μυαλό μου κάποια προσδοκία. Όταν πια ήρθε η πατρότητα, ένιωθα αρκετά ώριμος και έτοιμος. Ήρθε στη σωστή ηλικία. Νομίζω ότι αν ερχόταν πιο νωρίς, δεν θα ένιωθα το ίδιο».

Σε ό,τι αφορά την κόρη τους, αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει ακόμη βάφτιση, ωστόσο έχουν ήδη αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νονοί της.

«Όχι ακόμη. Αλλά έχουμε αποφασίσει, είτε κάνουμε βάφτιση είτε ονοματοδοσία, η Χριστίνα (Χειλά Φαμέλη) και ο Αναστάσης (Ροϊλός) να είναι οι νονοί της. Είναι πολύ καλοί μας φίλοι και τους αγαπάμε».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2021, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ενώ τον Νοέμβριο του 2023 ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Έλλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...