Marseaux: «Θέλω γάμο για το γλέντι και παιδί… ιδανικά μαζί του»

H Marseaux αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ένταση με τη στιχουργό Εύη Δρούτσα

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην Αγκαλιά του Φάνη το βράδυ της Πέμπτης η Marseaux άνοιξε τα χαρτιά της για την προσωπική της ζωή, αλλά και τις συνεργασίες της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν άνθρωπο εκτός καλλιτεχνικού χώρου, τονίζοντας ότι δεν είναι δημόσιο πρόσωπο.

Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι βλέπει σοβαρά το μέλλον της σχέσης τους: «Θέλω να παντρευτώ —κυρίως για το γλέντι! Να ντυθώ, να έρθουν οι φίλοι μου, να χορέψουμε… αυτό ονειρεύομαι. Και θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί, ιδανικά με τον σύντροφό μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Marseaux αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ένταση με τη στιχουργό Εύη Δρούτσα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστούν, καθώς έχει ήδη δίπλα της τον Solmeister. Όπως εξήγησε, η σχέση τους είναι βαθιά δημιουργική αλλά όχι ερωτική: «Δεν είμαστε ζευγάρι. Είναι μέντοράς μου, κολλητός μου, κάτι σαν οικογένεια. Ζούμε μαζί, γράφει τη μουσική και τους στίχους μου —είναι ένα κοινό project».

Μάλιστα, αποκάλυψε και μια άγνωστη πτυχή των πρώτων της βημάτων: «Το πρώτο μου τραγούδι το ηχογραφήσαμε μέσα στη ντουλάπα του! Δεν είχαμε χρήματα για στούντιο». Έτσι, η Marseaux δείχνει πως, πέρα από την καλλιτεχνική της πορεία, έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα και στα μεγάλα προσωπικά της όνειρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»