Στην εκπομπή «Buongiorno», το πρωί της Παρασκευής φιλοξενήθηκε η Ελένη Ζιώγα, η οποία μίλησε στη Φαίη Σκορδά με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA, «Οι Αθώοι». Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή και στον γάμο της με τον σκηνοθέτη Νίκο Κουτελιδάκη, αποκαλύπτοντας πως παντρεύτηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Την κόρη μου την απέκτησα 19 ετών. Είχα ήδη παντρευτεί. Παντρεύτηκα στα 17 μου. Εκείνη την εποχή θεωρούταν επανάσταση αυτό. Δεν κλεφτήκαμε. Κλεφτήκαμε με τη γενική έννοια του όρου. Δεν είναι ότι υπήρχε τέτοιο απαγορευτικό από το σπίτι. Ήταν γενικώς λίγο ξεχαρβαλωμένα τα πράγματα, οπότε μέσα εκεί βρήκαμε την ευκαιρία και… συνεχίσαμε και πήγαμε μαζί σχολείο. Τις δυο τελευταίες τάξεις τις τελειώσαμε μαζί, ενώ ήμασταν παντρεμένοι. Είναι το έργο της ζωής μου. Οικονομικά τα βγάζαμε πέρα με τα οικονομικά βοηθήματα δεξιά και αριστερά. Εγώ δούλεψα αμέσως, δούλευα παράλληλα. Έκανα baby sitting. Ό,τι βρισκόταν το έκανα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη δουλεύει ο άνθρωπος. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω σε οποιαδήποτε δουλειά», εξομολογήθηκε.

Αναφερόμενη στον ρόλο της στη σειρά «Οι Αθώοι», η Ελένη Ζιώγα υπογράμμισε πως πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους της. «Κάνω μία κατάδυση σε περιοχές που δεν είχα δείξει και νιώσει στην εικόνα. Στο θέατρο τις είχα νιώσει. Ήταν μεγάλη απελευθέρωση αυτός ο ρόλος και είναι ένας ρόλος που δεν υπήρχε μέσα στον Θεοτόκη και συντονίζει με έναν τρόπο την υπόθεση. Μπορώ να τη συμπονέσω τη Βενέτα. Ακόμη κι έναν ρόλο καθάρματος, δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αν δεν τον συμπονέσεις».

Η ίδια ενσαρκώνει τη Βενέτα, μια γυναίκα που έχει μείνει χήρα από νεαρή ηλικία, με έντονη προσωπικότητα και απόλυτη αφοσίωση στον γιο της. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα δυναμικό αλλά και χειριστικό, που επιδιώκει να προστατεύσει το παιδί της, ακόμη κι αν οι πράξεις της οδηγούν σε δύσκολες καταστάσεις.
