Έμεναν μαζί 45 χρόνια: Συντετριμμένη η αδελφή της Μαρινέλλας

Ράκος η αδελφή της Μαρινέλλας

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια της Μαρινέλλας ο θάνατός της, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαρτίου, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό όχι μόνο στον χώρο της μουσικής, αλλά και στους ανθρώπους που τη ζούσαν από πολύ κοντά. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η αγαπημένη της αδελφή, Λούλα Παπαδοπούλου, η οποία βιώνει με ιδιαίτερα βαρύ τρόπο αυτή την απώλεια.

Οι δύο αδελφές είχαν μια εξαιρετικά στενή σχέση για πολλές δεκαετίες, αφού επί περίπου 45 χρόνια ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Είχαν μοιραστεί την καθημερινότητά τους, τις χαρές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές, έχοντας χτίσει έναν δεσμό βαθύ, με στήριξη, αγάπη και αφοσίωση.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον, η αδελφή της σπουδαίας ερμηνεύτριας είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Για την ίδια, η απουσία της Μαρινέλλας δεν σημαίνει μόνο την απώλεια μιας αδελφής, αλλά και του πιο σταθερού ανθρώπου στη ζωή της.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται κοντά της, προσπαθώντας να της σταθούν και να της δώσουν δύναμη για να αντέξει το βάρος της απώλειας. Η παρουσία της Μαρινέλλας, άλλωστε, θα μείνει ζωντανή τόσο μέσα από τα τραγούδια της όσο και μέσα από τις αναμνήσεις που άφησε στους ανθρώπους της.

Η κυρία Λούλα, που είναι μεγαλύτερη από τη Μαρινέλλα, δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στη συναυλία της στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2024, ώστε να τη δει για τελευταία φορά επί σκηνής, καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε εμφανιστεί αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της τραγουδίστριας.

«Είναι καλά τώρα. Είναι καλύτερα, είναι μια χαρά. Επειδή είμαι χειρουργημένη, δεν πήγα στη συναυλία, δεν ήμουν εκεί», είχε δηλώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Ξέσπασε η Έφη Θώδη κατά της Άντζελας Δημητρίου: «Έβγαλε το κόμπλεξ της»

Εμφανώς ενοχλημένη μίλησε η Έφη Θώδη στην κάμερα της...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...