Σάκης Ρουβάς: «Η Κάτια Ζυγούλη ήταν η πρώτη που έμαθε για το YFSF – Δεν θα πήγαινα ως διαγωνιζόμενος»

«Τα μοιράζομαι όλα μαζί της»

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και στη Δέσποινα Καμπούρη, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του YFSF, που επιστρέφει την Κυριακή 19 Απριλίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που αυτή τη φορά θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε από τον σταθμό, ενώ εξήγησε και αν θα μπορούσε ο ίδιος να βρεθεί στη θέση του διαγωνιζόμενου.

Αρχικά, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε: «Το ξεκίνημά μου ήταν πολύ έντονα συνδεδεμένο με τον ΑΝΤ1. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα βρίσκομαι εκεί, μου ξυπνάνε μνήμες του παρελθόντος. Νιώθω πολύ ωραία, έχω πολλούς φίλους εκεί».

Στη συνέχεια στάθηκε στη δυσκολία του συγκεκριμένου φορμάτ, τονίζοντας πως θαυμάζει όσους συμμετέχουν σε αυτό. «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί αυτό το σόου είναι εντυπωσιακό. Αυτό που κάνουν οι καλλιτέχνες που διαγωνίζονται είναι πολύ δύσκολο. Εγώ προσωπικά το θαυμάζω και χαίρομαι που θα δω τη διαδικασία από κοντά. Το έβλεπα ως τηλεθεατής αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω ως διαγωνιζόμενος γιατί δεν είμαι τόσο καλός».

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως η πρώτη που έμαθε για την πρόταση του YFSF ήταν η Κάτια Ζυγούλη, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά τους. «Το πρώτο πρόσωπο που μοιράστηκα την πρόταση του YFSF, ήταν η Κάτια. Τα μοιράζομαι όλα μαζί της. Για τα παιδιά μου θα πω ότι όταν βλέπουν τον μπαμπά τους κάθε μέρα σε μια άλλη κατάσταση, δεν ξέρω αν θέλουν να τον δουν και σε έναν ρόλο σαν αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...