Λίντσεϊ Λόχαν: Ρομαντικό δείπνο για τα 4 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

Η δημόσια αφιέρωση και η βραδιά στο Μανχάταν

Η Λίντσεϊ Λόχαν γιόρτασε τέσσερα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας, με ένα ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Μανχάταν για να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός μοιράστηκε και μια προσωπική στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον μοναδικό μου», εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2022, κρατώντας τότε τον γάμο τους μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ τον αποκάλυψαν λίγους μήνες αργότερα.

Το 2023 απέκτησαν τον γιο τους, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.Μια σχέση που επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους, αλλά παραμένει σταθερή και διακριτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Το μπιμπελό της TV με έσοδα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Η Modern Cinderella, το φαινόμενο των social media με...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουτσουμπή όταν είδε την κόρη του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει από το απόγευμα της 3ης...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.