Σοφία Αλιμπέρτη: Η απρόσμενη παρέμβαση για τον Good Job Nicky

«Δεν είναι απλά το παιδί μου… είναι ο δάσκαλός μου»

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη, αιφνιδιάζοντας τον Good Job Nicky στον «αέρα» του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός παρενέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του γιου της και μίλησε με λόγια γεμάτα τρυφερότητα για τη σχέση τους.

«Έχουμε μια καρμική σχέση. Για μένα ο Νίκος δεν είναι απλά το παιδί μου. Είναι κυρίως δάσκαλός μου», είπε, προκαλώντας συγκίνηση.

Η ίδια αποκάλυψε πως οι δυο τους έχουν έντονη και ουσιαστική σχέση, με συχνές συζητήσεις — ακόμα και μέχρι αργά τη νύχτα.

Από την πλευρά του, ο Good Job Nicky δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι διαφωνούν συχνά, τονίζοντας πως αυτό τους φέρνει πιο κοντά.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μάλιστα μοιράστηκε και μια χαρακτηριστική ατάκα του από όταν ήταν μικρός: «Γιατί εσύ περνάς κρίση ηλικίας και εγώ κρίση εφηβείας».

Μια αυθόρμητη τηλεοπτική στιγμή που έδειξε τη δυνατή σχέση μητέρας και γιου, μακριά από φίλτρα και τυπικότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουτσουμπή όταν είδε την κόρη του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει από το απόγευμα της 3ης...

Το μπιμπελό της TV με έσοδα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Η Modern Cinderella, το φαινόμενο των social media με...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.