Ηλίας Μαμαλάκης: «Το “Κάτι Ψήνεται” επέστρεψε γιατί είναι φθηνό πρότζεκτ»

«Δεν έχει να δώσει κάτι μαγειρικά»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε τη Μεγάλη Τετάρτη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στον Ηλία Σκουλά, σχολιάζοντας τόσο τη σημερινή εικόνα των μαγειρικών εκπομπών όσο και την επιστροφή του «Κάτι Ψήνεται».

Ο γνωστός σεφ εξέφρασε ξεκάθαρα τη διαφωνία του με όσα βλέπει να συμβαίνουν σε αρκετές τηλεοπτικές κουζίνες, τονίζοντας πως δεν τον αντιπροσωπεύουν καθόλου αυτές οι εικόνες.

«Αυτό που συμβαίνει την ώρα που ένας μάγειρας φτιάχνει ένα φαγητό και πάνε 2-3 κοπέλες από πάνω και τρώνε το ένα, τρώνε το άλλο, ανακατεύουν, τον πειράζουν και δεν τον αφήνουν να μαγειρέψει, αυτό είναι πολύ μακριά από μένα. Άλλη η δουλειά της παρουσιάστριας, άλλη του μάγειρα».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στην επιστροφή της εκπομπής «Κάτι Ψήνεται», λέγοντας πως δεν τη θεωρεί ιδιαίτερα ελκυστική σε επίπεδο περιεχομένου και πως δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό γύρω από τη μαγειρική.

«Το Κάτι Ψήνεται δεν είναι ενδιαφέρον. Δεν έχει να δώσει κάτι μαγειρικά. Το επανάφεραν γιατί είναι φθηνό πρότζεκτ».

Παράλληλα, ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε και για τη δική του προσωπική διαδρομή, αποκαλύπτοντας πως η απόφαση να χάσει βάρος άλλαξε σημαντικά την καθημερινότητά του και λειτούργησε θετικά τόσο για τη ζωή όσο και για την υγεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.