Θάνος Λέκκας: «Η πλατεία είναι το Instagram, αλλά δεν θέλω να εκθέτω τη ζωή μου»

«Είναι εθισμός. Το doom scrolling….»

Καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» Θάνος Λέκκας μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του στάση απέναντι στα social media, εξηγώντας γιατί επιλέγει συνειδητά να μένει εκτός ψηφιακής «πλατείας».

Ο  γνωστός ηθοποιός –που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»– δεν μάσησε τα λόγια του: «Δεν μ’ αρέσει να κάνω αυτό που κάνουν όλοι. Νομίζω ότι κάπου στην απέξω είναι το μυστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας του.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η ιδέα της προσωπικής έκθεσης δεν τον εκφράζει: «Το να μπω εγώ στη διαδικασία να προβάλλω τη ζωή μου δεν το θέλω καθόλου. Αν έπρεπε να ανεβάσω κάτι δικό μου, ξέρω ότι πια η πλατεία του χωριού είναι το Instagram. Άμα είναι να κρεμάσεις μια αφίσα, θα την κρεμάσεις εκεί πέρα, το ξέρω. Δεν είμαι πίσω απ’ τον ήλιο. Είναι κακό μότο. Επίσης, τα social βοηθάνε, αλλά… δεν βοηθάνε».

Παράλληλα, αναγνώρισε τη χρησιμότητα των social σε επαγγελματικό επίπεδο, θέτοντας όμως σαφή όρια: «Είναι άλλο η δουλειά. Άλλο να ξέρεις να πεις ότι “α, κοίτα τέχνη που είδα, κοίτα ιδέες που είδα, ανθρώπους που ταξίδεψαν”, αλλά πολλές φορές, άμα το δεις να το κάνουν, σταματάς να θες να το κάνεις». Κλείνοντας, δεν δίστασε να θίξει και τη σκοτεινή πλευρά της καθημερινής χρήσης τους: «Είναι εθισμός. Το doom scrolling….», σχολίασε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επιρροή των πλατφορμών στην καθημερινότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Θρίλερ με την «κούκλα της πλατείας»!

Το όνομα «Μυρτώ» έρχεται ακόμα μία φορά να παγώσει...

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.