Μαρία Κωνσταντάκη: «Στα 28 μου σκεφτόμουν να κάνω παιδί με δότη σπέρματος»

«Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και κατάλαβα ότι θέλω να κάνω παιδί»

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και στον Σαράντη Μαριεττή, κάνοντας μια ανοιχτή συζήτηση για τη δημοσιότητα, τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς, αλλά και τις αλλαγές που έχει βιώσει όσο περνούν τα χρόνια.

Η ηθοποιός ανέφερε εξαρχής πως δεν επηρεάζεται από όσα γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, εξηγώντας ότι γνωρίζει καλά πώς λειτουργεί ο χώρος των media. «Δεν παίρνω ποτέ προσωπικά ό,τι γράφουν στα sites, αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν τα κλικ! Δεν γίνεται να κάνω αυτή τη δουλειά, να θέλω την αναγνωρισιμότητα για να κλείνω καλύτερες δουλειές και να το παίζω ταυτόχρονα αντισυστημική», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις ηλικιακές ανασφάλειες που, όπως είπε, εμφανίστηκαν νωρίτερα στη ζωή της, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο βλέπει πλέον τον χρόνο και την εικόνα της. «Πέρασα την κρίση ηλικίας των 40 στα 37 και των 50 στα 47… Μεγαλώνοντας, δεν με απασχολεί η γνώμη των άλλων. Τώρα είμαι 53, αισθάνομαι πολύ πιο κοντά στα 70 απ’ ότι στα 35…Είμαι σε μια φάση, της εμμηνόπαυσης, που αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον έρωτα».

Παράλληλα, μίλησε και για τις αλλαγές που έφερε η εμμηνόπαυση στην καθημερινότητά της, περιγράφοντας τις δυσκολίες που χρειάστηκε να διαχειριστεί με ψυχραιμία. «Λόγω της εμμηνόπαυσης είχα τις εξάψεις μου, ξυπνούσα μέσα στη νύχτα, έπρεπε να διαχειριστώ τις αλλαγές στο σώμα μου, θέλει λίγη ψυχραιμία… Στα 28 μου έλεγα ότι θέλω να αποκτήσω παιδί με δότη σπέρματος γιατί δε με έβλεπα σε μια σχέση ή έναν γάμο.

Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και κατάλαβα ότι θέλω να κάνω παιδί όχι γιατί πραγματικά θα αισθανόμουν πιο πλήρης, αλλά γιατί είχα αυτόν τον φόβο του τι θα κάνω.. Όταν ξέφυγα από αυτό και κατάλαβα ότι δεν ήταν μια ουσιαστική ανάγκη…. απελευθερώθηκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...