Τα τρίτα Influencers Awards στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στις 27 Απριλίου

Η επιλογή των βραβευθέντων βασίζεται, όπως επισημαίνεται, σε ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων μέτρησης του engagement και της συνολικής επίδρασης των δημιουργών στο κοινό.

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα πραγματοποιηθούν στις 27 Απριλίου τα 3α Influencers Awards, συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του ελληνικού οικοσυστήματος των social media, δημιουργούς περιεχομένου, επαγγελματίες του marketing και της τεχνολογίας.

Η φετινή διοργάνωση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σύνδεση της δημιουργικότητας με την τεχνολογική εξέλιξη, ενσωματώνοντας εργαλεία ανάλυσης δεδομένων για την αξιολόγηση της απήχησης των συμμετεχόντων, καθώς και στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης στην τελετή απονομής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος είναι να αναδειχθεί ο ρόλος του digital influence ως συνδυασμός αυθεντικότητας και τεχνολογικής προσέγγισης, σε μια περίοδο όπου τα social media εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η επιλογή των βραβευθέντων βασίζεται, όπως επισημαίνεται, σε ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων μέτρησης του engagement και της συνολικής επίδρασης των δημιουργών στο κοινό.

Παράλληλα, η διοργάνωση λειτουργεί και ως σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του χώρου, προσφέροντας ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ influencers, brands και εκπροσώπων της τεχνολογικής κοινότητας.

Τα Influencers Awards ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια με πρωτοβουλία του manager μοντέλων και influencers Γιώργου Κουτούλια, ιδρυτή της Ακαδημίας Μοντέλων και του πρακτορείου “Future Models”, με πολυετή παρουσία στον χώρο.

Στη συνδιοργάνωση συμμετέχουν η director του περιοδικού ESTETICA, Φρύνη Λάτου, η fashion consultant Τζένη Οικονόμου και ο Δημήτρης Στρέπκος, ενώ στην οργανωτική και κριτική επιτροπή συμμετέχουν επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο των media, της μόδας και της ψηφιακής επικοινωνίας. Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η δημοσιογράφος  Ελένη Μουστάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...