Ο Αλεξάνδρου έχει κατοικίδιο φίδι που το λένε Ρία – Η Ελληνίδου το λατρεύει

«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς»

Η Ρία Ελληνίδου αγκαλιά με το φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο να κρατά στο χέρι της το φίδι του συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου γράφοντας ως λεζάντα «με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς». Το φίδι είναι το νέο του κατοικίδιο εδώ και αρκετό καιρό και όπως μας αποκάλυψαν το έχουν ονομάσει Ρία!

Το ζευγάρι πλέον είναι σίγουρο για τη σχέση του και πλέον από κοινές δημόσιες εμφανίσεις κάνει και διάφορα ποστ στα social media. Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών