Δημόσια απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έδωσε η Δέσποινα Καμπούρη, μετά από σχόλιο που έκανε ο ίδιος στο Χ, κάτω από ανάρτηση που αφορούσε τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό».

Αφορμή στάθηκε σχόλιο ανώνυμου χρήστη, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχει πιο αντιπαθές πρόσωπο στην πρωινή ζώνη από τη Δέσποινα Καμπούρη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, γράφοντας:

«Η κοπέλα (όπως και η Φωτεινή) είναι μπλοκαρισμένη από όλους μου τους λογαριασμούς στο So.Me. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι είδαν (;) τις αναρτήσεις μου. Όπως σχολίαζε επί 1 εβδομάδα κάτι που δεν άκουσε ποτέ να λέω στο ραδιόφωνο. Αξιόπιστη φαίνεται».

Η Δέσποινα Καμπούρη αναδημοσίευσε τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδωσε τη δική της απάντηση, εξηγώντας πως, επειδή είναι μπλοκαρισμένη, δεν μπορεί να απαντήσει απευθείας.

«Επειδή είμαι μπλοκαρισμένη λοιπόν και δε μπορώ να απαντήσω, ούτε στον ίδιο, ούτε στα ανώνυμα accounts με τα οποία συνδιαλέγεται στο Χ (άλλωστε είναι μετρ σε αυτό) ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Ουγγαρέζο ότι οι αναρτήσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή και στα περισσότερα sites. Άλλωστε γι’ αυτό τις έκανε. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχαν πέσει με αυτόν τον τρόπο στην αντίληψη μου, καμία διάθεση δε θα είχα να ασχοληθώ μαζί του».
Η ένταση ανάμεσά τους φαίνεται πως ξεκίνησε μετά την αναφορά της Δέσποινας Καμπούρη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή σχόλιό του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το οποίο είχε αναπαραχθεί στον ραδιοφωνικό αέρα.
«Το απόσπασμα ο Ουγγαρέζος το έπαιξε για να εκθειάσει την εκπομπή του Γρηγόρη; Για να πει «τι τέλειο περιεχόμενο και φανταστικό»; Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε ο Γρηγόρης. Γιατί να παίξεις το απόσπασμα του άλλου;», είχε σχολιάσει η Δέσποινα Καμπούρη, με τον Γιώργο Λιάγκα να εξηγεί, από τη δική του πλευρά, ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε επισημάνει στους συνεργάτες του πως στη δική του εκπομπή στο My Radio παίζουν περισσότερα πολιτικά θέματα, ενώ οι «απέναντι» εκπομπές κάνουν πλάκα.
