Ο Γιώργος Καπουτζίδης φόρεσε το viral σκουφάκι «Ferto» λίγο πριν τον Α’ Ημιτελικό!

«Ακούγεται πολύ ότι η Eurovision του χρόνου μπορεί να γίνει στην Ελλάδα» είπε η Μαρία Κοζάκου λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2026, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκλεψε τις εντυπώσεις με μια απρόσμενη αλλά απόλυτα eurovision εμφάνιση!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με τη λέξη «Ferto» – το τραγούδι του Ακύλα – προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans που ήδη είχαν ξεκινήσει να σχολιάζουν στα social media ότι «η Ελλάδα φέτος το ζει πραγματικά».

Το κλίμα στο στούντιο ήταν πανηγυρικό, με τον Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου να δίνουν από νωρίς τον παλμό της βραδιάς. Μάλιστα, η Μαρία Κοζάκου άφησε να εννοηθεί πως οι προσδοκίες για τη φετινή ελληνική συμμετοχή είναι ιδιαίτερα υψηλές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ακούγεται πολύ» το σενάριο η Eurovision του 2027 να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Η ατάκα αυτή φυσικά ήταν αρκετή για να πάρει «φωτιά» το X, με πολλούς eurofans να μιλούν ήδη για πιθανή ελληνική νίκη και να σχολιάζουν ότι η φετινή συμμετοχή έχει δημιουργήσει ένα hype που θυμίζει άλλες εποχές του διαγωνισμού.

Και κάπως έτσι, λίγο πριν ανέβει ο Ακύλας στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «Ferto», η ελληνική αποστολή έδειξε πως φέτος δεν πηγαίνει απλώς για μια καλή εμφάνιση… αλλά για να ταράξει πραγματικά τη Eurovision!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...