Πέμπτη, 7 Αυγούστου, 2025

Η Ντενίση ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Πατριώτισσα μέχρι το κόκαλο η Μιμή Ντενίση, το αποδεικνύει...

Το Mega δείχνει την εμπιστοσύνη του στη Γιάμαλη και τη ρίχνει απέναντι...

Ενημέρωση απέναντι από την ψυχαγωγία! Μετωπική θα είναι η...

Τι συμβαίνει σε Κίνα και Ευρώπη με τον ιό Τσικουνγκούνια, ο οποίος...

Σαν να πρόκειται για ντεζαβού, ιός που εξαπλώνεται στην...

Στον ΑΝΤ1 τελειώνουν… θετικά το σίριαλ με τους «Αρβύλα»

«Λήξτε το με τον Κανάκη» είναι η εντολή στα...

O Mάριος φέρνει έκρηξη ζήλιας

Στα μαχαίρια Ελλη και Τζεμ στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» για μια συνέντευξη που δίνει ο Αθανασίου

Στα μαχαίρια Ελλη και Τζεμ στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» για μια συνέντευξη που δίνει ο Αθανασίου

Τι κι αν η Ελλη και ο Τζεμ περνούν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους; Οπως λέει ο λαός, «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα» κι αυτό θα φανεί, όταν η ζήλια κάνει την εμφάνισή της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Ελλη (Λίλα Μπακλέση) ακολουθεί πια το επάγγελμα της δημοσιογράφου και, σύμφωνα με το σενάριο του «Ταμάμ», θα βρεθεί στους «Συμμαθητές» -επίσης του ΑΝΤ1- για να πάρει συνέντευξη από τον Μάριο Αθανασίου. Κι ενώ εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της γι’ αυτήν την ευκαιρία που της δίνει η αρχισυντάκτριά της στο περιοδικό, η φίλη της παίρνει το κινητό της και καταχωρίζει το τηλέφωνο του συνεντευξιαζόμενου ως «Μάριος Θεός», κάτι που προκαλεί την έκρηξη ζήλιας του Τζεμ.

Το γύρισμα

«Κάναμε ένα γύρισμα με τον κύριο Αθανασίου, που δεν έπαιζε ακριβώς τον εαυτό του, αλλά έναν ηθοποιό, από τον οποίο έπρεπε να πάρω συνέντευξη και είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά, στην ουσία είχαμε μαζί μια σκηνή» λέει η ταλαντούχα Λίλα στην «Espresso» και συνεχίζει: «Δεν με δυσκόλεψε κάτι στον ρόλο της δημοσιογράφου. Μπήκα, βέβαια, στη διαδικασία να σκεφτώ πώς είναι για κάποιον άνθρωπο να κάνει ερωτήσεις και μπορώ να πω ότι πρόκειται για αρκετά δύσκολη δουλειά».

Η νεαρή ηθοποιός υποστηρίζει ότι από τη συγκεκριμένη συνεργασία έμαθε πολλά νέα πράγματα. «Μακάρι οι δουλειές στην τηλεόραση να γίνονταν έτσι» λέει, κλείνοντας τη συζήτηση μαζί μας η Λίλα, η οποία από 1η Μαΐου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τον θίασο της παράστασης «Γκάμπυ», που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. Οσο για την επόμενη σεζόν, όπως επισημαίνει έχει κάνει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοντέλο του «GNTM» με sugar daddy εφοπλιστή

Oύτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν...

Πατήρ, υιός και… πρώην στη Μύκονο

Ακόμα μια χρονιά ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας Alpine...

Μυκόνος: Οι celebrities που προστέθηκαν στη λίστα των φετινών επισκεπτών στο «νησί των ανέμων»

Oι celebrities που είχαν βάλει τον κοσμοπολίτικο προορισμό στον...

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στο να φανεί το… γατάκι της στο «Βασικό ένστικτο»

Υστερα από τρεις δεκαετίες η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τον...

Διάσημες Ελληνίδες που αποφάσισαν να νιώσουν ελεύθερα τη… ζεστασιά του Αυγούστου στο στήθος τους

Με χαρούμενη διάθεση υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Μαριάντα Πιερίδη...

«Μου τη στήσανε» λέει για την κόκα ο πρώην ένστολος

Σοβαρές αιχμές με αναφορές για «στημένες υποθέσεις» άφηνε σε...