Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Δημόσια στήριξη από τις πρώην στον Τζόνι Ντεπ

Σύμφωνα με δηλώσεις των Παραντί και Αλισον, ο star του Χόλιγουντ «δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν»

Σύμφωνα με δηλώσεις των Παραντί και Αλισον, ο star του Χόλιγουντ «δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν»

Μία μία, οι πρώην σύντροφοι του Τζόνι Ντεπ βγαίνουν και τον στηρίζουν δημόσια, μετά τις καταγγελίες της Αμπερ Χερντ για σωματική βία εις βάρος της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Την αρχή έκανε η πρώτη σύζυγός του, Λόρι Αν Αλισον, με την οποία εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και 30 χρόνια. Σύμφωνα με το TMZ, η make-up artist είπε σε φίλους της ότι ο 52χρονος σταρ δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν και πως δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε γυναίκα. Τόνισε, μάλιστα, ότι στη διάρκεια της σχέσης τους όχι μόνο δεν άσκησε σωματική βία πάνω της, αλλά δεν ύψωσε ούτε τον τόνο της φωνής του πάνω σε καβγά, χαρακτηρίζοντάς τον «ήπιων τόνων».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Βανέσα Παραντί, η οποία σε επιστολή της χαρακτηρίζει εξωφρενικούς τους ισχυρισμούς της Χερντ περί ενδοοικογενειακής βίας. «Ολα αυτά τα χρόνια που ξέρω τον Τζόνι δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί μου και όλα αυτά δεν ταιριάζουν στον άντρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια» αναφέρει η Γαλλίδα ηθοποιός και μητέρα των δύο παιδιών του Ντεπ σε επιστολή της, που δημοσιεύτηκε στο TMZ, προσθέτοντας ότι «είναι ένας ευαίσθητος, τρυφερός και αξιαγάπητος άνθρωπος». Στις αντιδράσεις των δύο πρώην συντρόφων του Ντεπ έρχεται να προστεθεί και η δήλωση συμπαράστασης του Μίκι Ρουρκ, ο οποίος χαρακτήρισε τον συνάδελφό του «gentleman και όχι βίαιο».

Μέσα από τις καταθέσεις της Χερντ, ωστόσο, σχηματίζεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τον Τζόνι Ντεπ, εξαιτίας της οποίας η νέα ταινία του «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» έκανε κακή αρχή στο box office. Η 30χρονη ηθοποιός ζήτησε και κέρδισε την έκδοση περιοριστικών μέτρων εναντίον του, κατηγορώντας τον για άσκηση σωματικής βίας σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Στα 30ά γενέθλιά της, τον Απρίλιο, υποστηρίζει ότι της πέταξε ένα ποτήρι κρασί και έναν μήνα αργότερα ένα i-Phone στο πρόσωπό της, οι μελανιές από το οποίο είναι ακόμη εμφανείς.

Η δικηγόρος της Χερντ κατέθεσε ως αποδεικτικά στοιχεία φωτογραφίες που δείχνουν το σπίτι «γυαλιά καρφιά» ύστερα από τους καβγάδες, τη στιγμή που η πλευρά Ντεπ υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά. Βάσει του καλιφορνέζικου νόμου, άλλωστε, η Χερντ μπορεί να διεκδικήσει 14.000.000 ευρώ.


Οι τελευταίες φήμες, πάντως, αναφέρουν ότι ο γάμος τους κατέρρευσε όταν εκείνος άρχισε να πιστεύει ότι η ανοιχτά αμφιφυλόφιλη Αμπερ Χερντ τον απατούσε με την Κάρα Ντελεβίν.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα