Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Απίστευτο περιστατικό – H αστυνομία «εισέβαλε» στη διάρκεια της παράστασης «Cancel»

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης «Cancel» καθώς εισέβαλλε η αστυνομία ενώ έπαιζε η παράσταση.

«Να μ’αγαπάς»: Ο Ορφέας ανακοινώνει πως φεύγει και αποκαλύπτει ότι η Φωτεινή...

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να...

Άγγελος Ανδριανόπουλος: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της συζύγου του

Τα γενέθλιά της είχε η σύζυγος του Άγγελου Ανδριανόπουλου, Βάλια Ψωμιάδη.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αυτό είναι το νέο του επιχειρηματικό βήμα

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ετοιμάζει νέο επιχειρηματικό βήμα.Ο ταλαντούχος...

Η VIP Θεατροπαρέα ανέβηκε στο σανίδι

Αγνώριστοι εξαιτίας των ρόλων τους οι επιχειρηματίες και εφοπλιστές που πρωταγωνίστησαν για φιλανθρωπικό σκοπό στην παράσταση «Ο θησαυρός του μακαρίτη»

Ο κοσμηματοπώλης Αντώνης Βουράκης έκανε δίαιτα και άφησε μουστάκι για να είναι πειστικός ως βιβλιοπώλης της γειτονιάς. Ο δερματολόγος Χρήστος Αργυρόπουλος και ο βιομήχανος Τάκης Κανελλόπουλος αντικατέστησαν τα κομψά κοστούμια τους με φόρμες εργασίας προκειμένου να υποδυθούν τους μηχανικούς αυτοκινήτων.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ

Οι συνονόματοι εφοπλιστές Νίκος Βερνίκος και Νίκος Φραγκίστας ντύθηκαν στα λευκά, αναλαμβάνοντας επί σκηνής χρέη γκαρσονιών, ενώ η Νινέττα Βαφειά, η οποία θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες φιγούρες της κοσμικής Αθήνας, πάτησε στο σανίδι φορώντας ρόμπα και παντόφλες!

Ολα τα παραπάνω συνέβησαν, προχθές το βράδυ, στο θέατρο του ACS Athens, στο Χαλάνδρι, όπου δόθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της παράστασης «Ο θησαυρός του μακαρίτη», την οποία ανέβασε φέτος η Ομάδα Θεάτρου 08, ευρύτερα γνωστή και ως Θεατροπαρέα.

Στον εναρκτήριο λόγο του, λίγο προτού αρχίσει το θεατρικό έργο, ο Αντώνης Βουράκης, πρόεδρος της εν λόγω Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, που συστάθηκε το 2009 με σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, ζήτησε την επιείκεια των θεατών αφού, όπως τόνισε, οι συμμετέχοντες δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί.

Οπως είπε, ωστόσο, ο σκοπός τους είναι ιερός και γι’ αυτό δούλεψαν όλοι τους πάρα πολύ, κάνοντας 220 ώρες πρόβας σε 50 συναντήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών.

Ο εφοπλιστής Νίκος Φραγκίστας, ο οποίος, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, υποδύθηκε ένα γκαρσόνι, κέρδισε τις εντυπώσεις και με τη φωνή του, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια στα αγγλικά, ενώ χόρεψε κιόλας. Πολύ καλός στον ρόλο του εργολάβου Νεόκοσμου, ο οποίος στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, στην οποία βασίστηκε η παράσταση, είχε ενσαρκώσει ο Βασίλης Αυλωνίτης, ήταν ο Τίμος Τζάννες, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας Monblanc στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους στην πρεμιέρα του «Θησαυρού του μακαρίτη» ήταν η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία είχε παίξει τον ρόλο της ανιψιάς της Γεωργίας Βασιλειάδου στο φιλμ του 1959.

Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου

Στις πρώτες σειρές εθεάθησαν, επίσης, ο Μίμης Πλέσσας με τη Λουκίλα Καρέρ, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με τη Λένα Νίτσου, η οποία είναι εγγονή του Δημήτρη Ψαθά. Οι παραστάσεις της Θεατροπαρέας θα συνεχιστούν έως τις 13 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το φετινό θεατρικό έργο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; Το δημόσιο ξέσπασμά της

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή