Νέο έτος με non-stop μεθύσια, επεισόδια και συλλήψεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Δεν πρόκειται για εορτασμό με την κλασική έννοια. Ισως και η λέξη «ξεσάλωμα» να μην είναι αρκετή για να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν οι Βρετανοί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δεν πρόκειται για εορτασμό με την κλασική έννοια. Ισως και η λέξη «ξεσάλωμα» να μην είναι αρκετή για να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν οι Βρετανοί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τον ερχομό κάθε νέου χρόνου, καταλήγοντας να είναι «για τον γιατρό»!

Μεθύσια μέχρι λιποθυμίας, απώλεια ελέγχου συμπεριφοράς, εμετοί μέχρι αφυδάτωσης, ύπνος όπου μπορεί να φανταστεί άνθρωπος, από παγκάκια μέχρι πεζοδρόμια, ακόμη και σε κάδους απορριμμάτων, εκπλήρωση πάσης φύσεως αναγκών και καβγάδες στη μέση του δρόμου είναι μερικά από τα περιεχόμενα της λίστας των εκτρόπων.

Δεν είναι λίγες οι φορές, επίσης, που έχουν καταγγελθεί βιασμοί και κακοποιήσεις από επιτηδείους που εκμεταλλεύονται τη χαλαρότητα των αντιστάσεων και παίρνουν ό,τι δεν θα τους δινόταν υπό νηφάλιες συνθήκες. Οι συλλήψεις και οι προσαγωγές ανήκουν στην ημερήσια διάταξη, ενώ όσοι γλεντζέδες δεν ξημερωθούν στο Τμήμα θα ξημερώσουν με ασήκωτο κεφάλι από την κραιπάλη, συνεπεία ενός εορτασμού που αποτελεί περίπτωση για πανεπιστημιακή μελέτη κοινωνικών επιστημών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ