Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Σκηνές ροκ με θερμόαιμους θαμώνες μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Αννας Βίσση

Ενας άγριος τσαμπουκάς μεταξύ θερμόαιμων θαμώνων, που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο παραλιακό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση, είχε ως αποτέλεσμα να…

Ενας άγριος τσαμπουκάς μεταξύ θερμόαιμων θαμώνων, που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο παραλιακό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση, είχε ως αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν σκηνές ροκ μπροστά στα μάτια της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Το ρολόι έδειχνε περίπου 20 λεπτά μετά τις 4, όταν, για άγνωστη αφορμή, άτομα από δύο διαφορετικές παρέες που διασκέδαζαν στα πρώτα τραπέζια άρχισαν να ανταλλάσσουν σπρωξιές και… γαλλικά!

Την επόμενη μέρα ο καβγάς μετά… μουσικής έγινε talk of the town, καθώς η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ξεκινώντας από την ιστοσελίδα iapopsi. Ωστόσο, στην αναπαραγωγή του θέματος από τα ηλεκτρονικά media δόθηκε υπερβολική διάσταση, με πηχυαίους τίτλους και πιπεράτες αλλά χωρίς αληθοφάνεια λεπτομέρειες. Γράφτηκε, για παράδειγμα, ότι πάνω στον καβγά έφυγαν στον αέρα μπουκάλια και καρέκλες, κάτι που δεν συνέβη.

Κράτησε ελάχιστα λεπτά

Σχετικά με το θερμό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής λεωφόρου μίλησε στην «Espresso» άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον καβγά. «Επρόκειτο για μία διένεξη οξύθυμων που κράτησε ελάχιστα λεπτά. Σε καμία περίπτωση το μαγαζί δεν έγινε πεδίο μάχης» μας είπε. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο τσακωμός άρχισε ανάμεσα σε δύο παρέες που διασκέδαζαν στα μπροστινά τραπέζια, χωρίς κανείς από τους υπόλοιπους θαμώνες να καταλάβει ποια ήταν η αφορμή. Αρχισε λεκτικά και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, μέχρι που άναψαν τα αίματα και άρχισαν οι σπρωξιές και τα κοσμητικά επίθετα.

Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Αννας Βίσση, η οποία εκείνα τα κρίσιμα λεπτά βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε τις μεγάλες επιτυχίες της.

Παρά το αρχικό σοκ, η διάσημη τραγουδίστρια γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία της και από μικροφώνου προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση προτού μετατραπεί το κέντρο διασκέδασης σε ρινγκ: «Σας παρακαλώ, σταματήστε! Προσβάλλετε το μαγαζί, τον κόσμο, αλλά κι εμένα. Μην τσακώνεστε. Δεν σας τιμά αυτό που κάνετε τώρα». Οι άντρες ασφαλείας της επιχείρησης επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να χωρίσουν τις δύο παρέες, που έδειξαν προς στιγμήν να ηρεμούν, καθώς τους οδηγούσαν προς την έξοδο. «Τώρα, τι συνέβη έξω, μη με ρωτάτε… Μπορεί ο τσαμπουκάς να συνεχίστηκε» ανέφερε ο άνθρωπός μας.

Η Αννα Βίσση, πάντως, συνέχισε το πρόγραμμά της κανονικά, διασκεδάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές της μέχρι τα ξημερώματα! Φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και με το πηγαίο χιούμορ της είπε στον κόσμο πως το πρόγραμμά της έχει απ’ όλα! «Ωραία περνάμε. Γίνονται και τσαμπουκάδες! Μια χαρά!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...