Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Τα μυστικά του «Αστέρα Ραχούλας»

Η «Espresso» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς του Alpha και έδωσε «πάσα» στους ηθοποιούς

Το ραντεβού μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του «Αστέρα Ραχούλας» δόθηκε στην περιοχή Συντερίνα Κερατέας, σε έναν μαγευτικό λόφο, πνιγμένο στις ελιές και στους αμπελώνες, και με υπέροχη θέα στη θάλασσα, όπου -σύμφωνα με το σενάριο του Γιώργου Κρητικού- βρίσκεται το σπίτι της Μαργαρίτας (Παναγιώτα Βλαντή). 

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 
Φωτο: Δημήτρης Γκολφομήτσος 

Ακολουθώντας τις λεπτομερείς οδηγίες του γραφείου Τύπου του Alpha, ανηφορίσαμε στην πλαγιά, όπου βρίσκεται το πετρόκτιστο σπίτι, με τους ανθρώπους της παραγωγής να μας καλωσορίζουν.

Ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος βάζει τη σκηνοθετική υπογραφή του σε αυτή την υπέροχη παραγωγή του σταθμού της Κάντζας, μας οδήγησε κατευθείαν στην κουζίνα όπου ήταν σε εξέλιξη το γύρισμα.

Ο Μπάμπης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και η Μαργαρίτα ήταν καθισμένοι σε ένα τραπέζι και κοιτούσαν έκπληκτοι τον Αρη (Αντώνης Καρυστινός), ο οποίος τους αποκάλυπτε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Φανούρης, είναι γυναίκα και μάλιστα η Αγορίτσα (Ηρώ Πεκτέση). Στη συνέχεια, η κοπέλα μπαίνει δειλά δειλά στην τραπεζαρία συνοδευόμενη από τον Τατούη (Ηλίας Μουλάς) και τότε ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη που φωνάζει «stop»!

Στο διάλειμμα που ακολούθησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δέχτηκε να μας μιλήσει υπό τον όρο να ακολουθήσουμε τους συντελεστές στον μπουφέ και να γευματίσουμε μαζί τους! Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται μοναδικά τον τσιγκούνη δήμαρχο του χωριού και πρόεδρο του Αστέρα, μας αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ. «Το σίριαλ μυρίζει Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι οι Ελληνες τρελαίνονται με το ποδόσφαιρο, άρα αμέσως το κοινό αγκάλιασε τη σειρά» μας λέει. Η συζήτησή μας συνεχίστηκε γύρω από το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης, με τον δημοφιλή ηθοποιό να διατυπώνει τη θλίψη του για το πισωγύρισμα στα ριάλιτι και να εκφράζει την ελπίδα του ότι και αυτή η μόδα θα… ξεφουσκώσει όπως οι τουρκικές σαπουνόπερες.

Στην αυλή του σπιτιού με την πισίνα συναντήσαμε και τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος έκανε πρόβα τα λόγια του. «Οταν το κανάλι με προσέγγισε για τον ρόλο του Ζαγορίτη χάρηκα πολύ, πρώτον, γιατί παρακολουθώ ποδόσφαιρο και, δεύτερον, γιατί από μικρός έπαιζα μπάλα και ξέρω από προπονήσεις» μας λέει και κάνει και αυτός τη δική του τοποθέτηση για την επιτυχία της σειράς.

Στην ορεινή Αρκαδία

«Οφείλεται στην ιστορία, αλλά και στα εξωτερικά γυρίσματα. Χαίρομαι που σε λίγες μέρες θα ταξιδέψουμε ξανά στην ορεινή Αρκαδία, στα χωριά Λεβίδι και Δάρα, όπου βρίσκονται σεναριακά οι περιοχές Ραχούλα και Παραδείσι».

Η Παναγιώτα Βλαντή προτίμησε να πάρει ένα σύντομο υπνάκο στο διάλειμμα, ωστόσο ήταν παρούσα όταν έφτασε η ώρα να μας μιλήσει. «Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είμαι Ολυμπιακός» μας είπε και με τη σειρά της εκθείασε το σίριαλ. «Οταν μου έδωσαν το σενάριο, κατάλαβα ότι αυτή η σειρά περνά και ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: Οτι όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!».

ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΕΛ

Για τον Ηλία Μουλά και την Ηρώ Πεκτέση το ξύπνημα στις 5 (!) το πρωί είναι εξοντωτικό, αλλά τα γυρίσματα τους αποζημιώνουν. Προκειμένου να ξεκουραστούν ατενίζουν τη θέα από τη βεράντα και την ησυχία τους διακόπτει το σκυλί του ηθοποιού, που τον συνοδεύει παντού.

«Η Αριελ με βρήκε στον δρόμο. Ηταν αδέσποτη και με ακολουθούσε τα βράδια στο σπίτι. Τη μάζεψα, λοιπόν, και από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι» λέει ο νεαρός Ικαριώτης, ο οποίος πέρασε από οντισιόν για τη «Μουρμούρα», αλλά η παραγωγή τον επέλεξε για τον «Αστέρα».

Η όμορφη Ηρώ δεν έχει ιδέα από μπάλα, αλλά ο Γιώργος και ο Νίκος Κρητικός την έβαλαν τερματοφύλακα: «Η μεγάλη πλάκα γίνεται στα γυρίσματα στο γήπεδο, όπου υπάρχουν 36 άνδρες συνάδελφοί μου και είμαι η μοναδική γυναίκα… Ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερος, αλλά, όπως μου είπαν, τον πήρα με το σπαθί μου, μέσα από ακρόαση και τον απολαμβάνω».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα