Τα… κολάζ που κολάζουν

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

► Η spicy «σειρά ρούχων» για όσους πηγαίνουν για clubbing
► Ο εμπνευστής της πρωτότυπης ιδέας είναι από το Μαϊάμι

Η νέα παράξενη τάση στον ενδυματολογικό κώδικα του clubbing μετατρέπει τη μαύρη κολλητική ταινία σε… ένδυμα. Μικροσκοπικά κομμάτια μαύρης -κυρίως- κολλητικής ταινίας κόβονται και κολλιούνται με το χέρι ένα ένα πάνω στο σώμα, δημιουργώντας εντυπωσιακά μοτίβα και σχέδια σε εντελώς γυμνά σώματα. Καλύπτουν, δε, μόνο τα επίμαχα σημεία και αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Εμπνευστής της ιδέας των «κολλητικών ρούχων» είναι ο καλλιτέχνης Τζόελ Αλβάρεζ από το Μαϊάμι, ο οποίος πρόβαλε την επιχειρηματική ιδέα του σε κλαμπ στο Μαϊάμι σε συνεργασία με ντόπιους celebrities. Η τάση ωστόσο προωθήθηκε και έγινε διάσημη από το Black Tape Project, την αμερικανική εταιρία που δημιουργήθηκε και ντύνει κατ’ αυτόν τον τρόπο μοντέλα για να δώσει μια πιπεράτη νότα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Οπως υποστηρίζουν εμπνευστής και εταιρία, τα ασυνήθιστα «ρούχα» τους συνδυάζουν ένα από τα πιο κοινά είδη οικιακής χρήσης με την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος.

Η «τέχνη της κολλητικής ταινίας», όπως έχει προβληθεί, έχει διχάσει το κοινό σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ έχει ξεσηκώσει και το διαδίκτυο.

Η σελίδα της εταιρίας στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 169.000 οπαδούς, που την επισκέπτονται για να θαυμάσουν τα σχέδια ταινιών στα γυμνά γυναικεία κορμιά, διατυπώνοντας σχόλια του τύπου, «εκπληκτικά σχέδια», αλλά και ερωτήσεις, όπως «Μετά πώς βγαίνουν; Πονάει;».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ