Ιπτάμενος dealer!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Απίστευτο! Περιστέρι μετέφερε σε σακίδιο στην πλάτη του 200 χάπια ecstasy από το Ιράκ στο Κουβέιτ

Απίστευτο! Περιστέρι μετέφερε σε σακίδιο στην πλάτη του 200 χάπια ecstasy από το Ιράκ στο Κουβέιτ

Περιστέρι-βαποράκι μετέφερε σε σακίδιο 200 χάπια ecstasy. Μπορεί από τον 12ο αιώνα οι «αρουραίοι του ουρανού» να χρησιμοποιούνται ως ταχυδρόμοι για αποστολή μηνυμάτων σε μακρινές αποστάσεις, στον 21ο αιώνα, όμως, έχουν εκσυγχρονιστεί αναλαμβάνοντας… επικίνδυνες αποστολές εν αγνοία τους, όπως το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Οπως αναφέρει το Al Arabiya, το πτηνό άρχισε την πτήση του από το Ιράκ, όπου οι λαθρέμποροι το «φόρτωσαν» με το σακίδιο παραλλαγής, το οποίο είχε το χρώμα των φτερών του και το έστειλαν στο Κουβέιτ, με την ελπίδα να περάσουν τα ναρκωτικά στον προορισμό τους χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Η «επικίνδυνη πτήση» του περιστεριού εντοπίστηκε αρχικά από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι παρατήρησαν το ταλαιπωρημένο πέταγμά του και ειδοποίησαν τις Αρχές του Κουβέιτ, προκειμένου να το πιάσουν.

«Σύλληψη»

Οι Αρχές παρακολούθησαν την πορεία του και διαπίστωσαν πως πετά γύρω από ένα συγκεκριμένο μπλοκ γραφείων της πόλης. Ετσι, προέβησαν στη «σύλληψή» του και στην αποκάλυψη του παράνομου φορτίου του, όπως φαίνεται ολοκάθαρα στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διακίνησης αποτελεί το πλέον πρόσφατο τρικ που χρησιμοποιούν οι διακινητές ναρκωτικών για τη μεταφορά τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ