Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Η «κατάρα» της Κλόε!

Η Καρντάσιαν πιέζει τον Τόμπσον για γάμο, αλλά ο ΛεΜπρόν διαφωνεί

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 τα αποδυτήρια των Ντάλας Μάβερικς χωρίστηκαν στα δύο, όταν οι δύο τότε νέοι σταρ της ομάδας Τζέισον Κιντ και Τζιμ Τζάκσον άρχισαν να φλερτάρουν την τραγουδίστρια Τόνι Μπράξτον!

Αυτές τις μέρες, επίσης στο ΝΒΑ, εκτυλίσσεται μία ιστορία αγάπης στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Καβς, η οποία δεν είναι μεν ερωτικό τρίγωνο, αλλά φέρνει αναστάτωση στο Κλίβελαντ…

Οι Καβαλίερς στοχεύουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, όμως εσχάτως έχουν βρεθεί εν μέσω «σαπουνόπερας» για τη σχέση του Τρίσταν Τόμπσον με την Κλόε Καρντάσιαν. Η γνωστή πρωταγωνίστρια reality show φέρεται ότι πιέζει τον 26χρονο Καναδό σέντερ να παντρευτούν άμεσα, αν και γνωρίζονται μόλις μερικούς μήνες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline, η 32χρονη Καρντάσιαν θέλει άμεσα γάμο και παιδιά, ενώ έχει ενημερώσει τον Τόμπσον ότι μπορεί να διαθέσει 500.000 δολάρια για την τελετή και το γλέντι, δίχως εκείνος να χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Τα χρήματα, πάντως, δεν είναι έγνοια για τον παίκτη, καθώς τον Οκτώβριο του 2015 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές 82.000.000 δολαρίων!

r324frΕκείνοι που δείχνουν να ανησυχούν περισσότερο είναι οι… συμπαίκτες του. Πάντα βάσει του RadarOnline, δεν θέλουν να τον δουν να κάνει βεβιασμένες κινήσεις. Μάλιστα, υπήρξε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο σταρ των Καβς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, είναι αρνητικός, θεωρώντας πως η Κλόε Καρντάσιαν κουβαλά μία… κατάρα από τον γάμο της με τον παλαίμαχο φόργουορντ Λαμάρ Οντομ, ο οποίος μετά τον χωρισμό τους λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από τις καταχρήσεις ναρκωτικών και αλκοόλ.

Οι selfies της Κάιλι Τζένερ

Ο Τρίσταν Τόμπσον θέλησε να βρει μία μέση λύση μετά τη φημολογία ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απαγόρευσε στην Κλόε Καρντάσιαν να παρακολουθεί τα ματς του αγαπημένου της στο Κλίβελαντ – αν και εκείνη παρακολούθησε κανονικά από την εξέδρα τον τρίτο ανατολικό τελικό κόντρα στους Σέλτικς. 

Ο Καναδός σέντερ, όπως ανέφερε την περασμένη Τρίτη το περιοδικό «OK! Magazine», ζήτησε από την Καρντάσιαν «λίγο χώρο», ώστε να αφοσιωθεί στην προσπάθεια της ομάδας του στα πλέι οφ και στους επερχόμενους τελικούς με το Γκόλντεν Στέιτ. Πολλά αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Τόμπσον νιώθει πιεσμένος με το θέμα του γάμου. Ομως η ιστοσελίδα blacksportsonline.com έδωσε και μία άλλη, «πιπεράτη» διάσταση: Εγραψε προ ημερών ότι η αδερφή της Κλόε, Κάιλι Τζένερ, θέλει να «κλέψει» τον Τόμπσον!!! Σύμφωνα με το κείμενό της, το 19χρονο μοντέλο στέλνει συνεχώς selfies και μηνύματα στον Καναδό, «όταν η Κλόε γυρίζει την πλάτη της»!

offer


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...