Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η Μενεγάκη άστραψε και βρόντηξε

Εξαλλη η Μενεγάκη για το ρεπορτάζ της Καινούργιου που την ήθελε να ενδιαφέρεται για την πολυτελή βίλα του Κωστόπουλου

Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της χθεσινής εκπομπής! Η παρουσιάστρια, που δεν συνηθίζει να απαντάει σε θέματα και δημοσιεύματα που αφορούν προσωπικά της ζητήματα, πήρε θέση σχετικά με το ρεπορτάζ του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου και την ήθελε να ενδιαφέρεται να αγοράσει την πολυτελή βίλα στη Φιλοθέη, όπου έμενε κάποτε οικογενειακώς ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά!» είπε η Ελένη έξαλλη. «Είναι ντροπή κι αισθάνομαι απαίσια αν έστω περνάει από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών, που τα δύο από τα τρία έχουν βαφτίσει τη δικιά μου Βαλέρια, ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο» συνέχισε σε πολύ αυστηρό τόνο. «Το αν περνάω μια βόλτα από το Ψυχικό ή από τη Φιλοθέη ή από το Μαρούσι δεν σημαίνει ότι αγοράζω σπίτια. […] Eχετε πει χοντράδες για μένα πολλές φορές και βλέπετε ότι δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε αυτό, γιατί υπάρχει και ένα όριο. Και όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά, εγώ δεν κάνω πίσω!»

«Ντροπής πράγματα!»

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ακούστηκε για πρώτη φορά πως η Ελένη επισκέφτηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο το υπερπολυτελές σπίτι -το οποίο ανήκει πλέον σε ιδιωτική τράπεζα- παρουσία μεσίτη. Το μήνυμα στην Καινούργιου ήταν αναμενόμενο. «Κατερίνα, θα ήθελα πάρα πολύ, τουλάχιστον, να πάρεις τον δικό μου λόγο, αυτά τα δύο πράγματα που είπα σήμερα και να το παίξεις (σ.σ.: στην εκπομπή της) και να το πεις και στον μεσίτη. Αν έχει κάποιο έγγραφο με την υπογραφή μου, που να λέει ότι είδα εγώ αυτό το οίκημα, ας το φέρει. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν, λέει, και φωτογραφίες. Ντροπής πράγματα!» ανέφερε η παρουσιάστρια. Συνομιλώντας, στη συνέχεια, με την Aση Μπήλιου, η Ελένη κατέληξε: «Δεν μπαίνεις ποτέ στον πόνο κάποιου ανθρώπου, που έχει χάσει το σπίτι του και που μέσα εκεί έχεις μπει με τη δικιά σου οικογένεια κι έχεις γλεντήσει και έχεις περάσει πολύ ωραία. Δεν είναι σωστό! Κι επειδή δεν είμαι κάθε μέρα στα τηλέφωνα, βεβαίως θα μπορούσα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω τον Πέτρο και να του πω “δεν πιστεύω να φαντάζεσαι κάτι τέτοιο”, αλλά αυτό μπορεί να μην τον έπειθε».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...