Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Από τα Ανώγεια στη Ραχούλα

Ο κτηνίατρος της σειράς του Αlpha Λεωνίδας Μαράκης μιλά για τις εξελίξεις και τα ριάλιτι

Ο κτηνίατρος της σειράς του Αlpha Λεωνίδας Μαράκης μιλά για τις εξελίξεις και τα ριάλιτι

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Με νέο επεισόδιο… χτυπά ο «Αστέρας Ραχούλας» του Αγίου Πνεύματος. Μεταξύ άλλων συγκλονιστικών που συμβαίνουν στην αγαπημένη σειρά του Alpha, αυτή τη Δευτέρα στις 21.50, είναι και ο έρωτας του Στρατή (Λεωνίδας Μαράκης) για την Τούλα (Πένυ Αγοραστού), ο οποίος θεριεύει και κάνει… επαγγελματικά σχέδια!

Ο κτηνίατρος της Ραχούλας και η κομμώτρια του Παραδεισίου ετοιμάζουν ένα ιατρείο-κουρείο για ζώα! Ο Λεωνίδας Μαράκης, μιλώντας στην «Espresso», αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στην επιλογή του για τον συγκεκριμένο ρόλο.
«Πέρασα από οντισιόν και, όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν τον ρόλο του κτηνιάτρου, δεν το πίστευα» μας λέει και συνεχίζει: «Τη φιλοσοφία των χωριών τη γνωρίζω. Τις κόντρες τους, το κουτσομπολιό τους, αλλά και την αλληλεγγύη τους, καθώς είμαι από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Ανώγεια. Οταν ήμουν 12 ετών, ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, αλλά τα καλοκαίρια μου από μικρό παιδί μέχρι και νεαρός τα περνούσα εκεί. Ετσι, όταν βρεθήκαμε στην ορεινή Αρκαδία για τα γυρίσματα της σειράς, συνειρμικά ταξίδεψα στο χωριό μου».

dsfsdf 3

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στον χώρο του θεάτρου 12 χρόνια τώρα, μας εξηγεί γιατί η υποκριτική γι’ αυτόν ήταν μονόδρομος. «Από μικρός ήξερα με τι θα ασχοληθώ, καθώς και στα γενέθλιά μου ακόμη σκαρφιζόμουν παραστάσεις και είχα για κοινό την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν θα μπορούσα πραγματικά να κάνω κάτι άλλο, όπως μου έλεγαν και οι δάσκαλοί μου, αφού στις σχολικές παραστάσεις πάντα πρωταγωνιστούσα». Στην τηλεόραση οι δουλειές του είναι επιλεκτικές. «Το θέατρο είναι η βασική μου δουλειά, αλλά δύο τηλεοπτικές δουλειές με έχουν… προχωρήσει πραγματικά: τα “Κλεμμένα όνειρα” και τώρα ο “Αστέρας Ραχούλας”». Αν και δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, ο Λεωνίδας απολαμβάνει περισσότερο τα γυρίσματα που γίνονται στο γήπεδο. «Ημουν άσχετος με το ποδόσφαιρο. Τώρα για χάρη του σεναρίου ρίχνω και δυο σουτ ως δεξί μπακ» μας λέει γελώντας και, επιστρέφοντας στον έρωτα του ήρωά του με την όμορφη κομμώτρια, τον ρωτάμε αν θα έχει ευτυχή κατάληξη το ειδύλλιο.

«Δεν ξέρω αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά σίγουρα η κοινή δουλειά θα τους φέρει πιο κοντά» αποκαλύπτει. Τους δύο ηθοποιούς που υποδύονται τους ερωτευμένους στη σειρά του Alpha τούς ενώνει και μια κοινή αγάπη. «Με την Πένυ έχουμε δέσει πολύ στη σειρά γιατί αγαπάμε πολύ τα ζώα. Μάλιστα ό,τι πιο γλυκό μου έχει συμβεί σε αυτή τη σειρά είναι ότι, με το που άρχισαν τα γυρίσματα, βρήκα κάτω από το σπίτι μου, στα σκουπίδια, έναν αδέσποτο γάτο. Τώρα είναι ο λατρεμένος μου» αποκαλύπτει. Κλείνοντας την κουβέντα μας, του κάνουμε την προσφιλή ερώτηση των ημερών: Αν θα έπαιρνε μέρος στο «Survivor». «Εύχομαι από τον Οκτώβριο να μη γεμίσει η τηλεόραση με ριάλιτι, με κοκοφοίνικες» μας λέει χαρακτηριστικά. «Πιστέψτε με, δεν θα έπαιρνα ποτέ μέρος. Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς στρώμα (γέλια)».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...