Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Μεγαλοδικηγόρος παντρεύτηκε στο Παρίσι τον τραπεζίτη σύντροφό του!

Ο gay γάμος του νομικού Εμμ. Αθανασίου στο Παρίσι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ελληνικός gay γάμος στο Παρίσι με πολλούς celebrities ανάμεσα στους καλεσμένους! Με τριήμερο εορτασμό στα πιο διάσημα κλαμπ και πολυτελή ρεστοράν της πόλης του φωτός, ο Ελληνας δικηγόρος Εμμανουήλ Αθανασίου και ο αγαπημένος του Σεμπαστιάν Πικαρντά γιόρτασαν την ένωση της κοινής ζωής τους.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο καταξιωμένος νομικός, που ειδικεύεται στα ανθρώπινα δικαιώματα και ζει μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα, παντρεύτηκε τον Γάλλο σύντροφό του, υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα συγκινητική τελετή, με κουμπάρο τον επίσης Ελληνα δικηγόρο Αλέξανδρο Κασσανδρινό.

425342y4y 3

Ο πολιτικός γάμος, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημαρχείο του 2ου διαμερίσματος των Παρισίων, παρουσία συγγενών και φίλων, που κατέφθασαν από 40 διαφορετικές χώρες του πλανήτη. Ανάμεσά τους η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία συνοδευόταν από τον καλό της φίλο, γιατρό, Παντελή Καρρά, και η Στέλλα Καπεζάνου. Ο αντιδήμαρχος που τέλεσε τον γάμο των δύο ανδρών στην ολιγόλεπτη -πλην όμως συγκλονιστική- ομιλία του αναφέρθηκε στην καθολική νομική ισχύ της «ισότητας» στη Γαλλία, στον σεβασμό στα δικαιώματα και στις επιλογές των ανθρώπων, με τον λόγο να παίρνουν στη συνέχεια οι γονείς του Σεμπαστιάν Πικαρντά. Τα λόγια αγάπης και οι ευχές από καρδιάς που έδωσαν στο ζευγάρι προκάλεσαν συγκίνηση στους παρευρισκομένους. Μάλιστα, η μητέρα του Γάλλου γαμπρού δήλωσε ευγνώμων που το παιδί της βρήκε το άλλο του μισό, αγάπησε και αγαπήθηκε βρίσκοντας μέσα σε αυτή τη σχέση την αληθινή ευτυχία.

Δεξίωση

Μετά τον γάμο ακολούθησαν δεξίωση σε πολυτελές ρεστοράν και κατόπιν non stop διασκέδαση και χορός σε κλαμπ στο κέντρο της πόλης. Το πάρτι ήταν τόσο επιτυχημένο, που οι καλεσμένοι χόρεψαν συρτάκι, ακόμα και στα πλακόστρωτα καλντερίμια της περιοχής. Οπως πληροφορηθήκαμε από αξιόπιστη πηγή, το ζευγάρι, το οποίο είχε αρχίσει από πολύ νωρίς τις προετοιμασίες του γάμου του, είχε κλείσει αρχικά το κλαμπ Μπατακλάν για το after wedding party, ωστόσο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του Νοεμβρίου του 2015 το ακύρωσαν, κάνοντας τελικά το πάρτι σε άλλο κλαμπ του Παρισιού. Το επόμενο πρωινό, ως καλοί οικοδεσπότες, ο Εμμανουήλ Αθανασίου και ο Σεμπαστιάν Πικαρντά πρόσφεραν στους καλούς τους φίλους μπραντς δίπλα στο Μουσείο του Λούβρου και έπειτα ξενάγηση στο φουτουριστικό κτίριο του Ιδρύματος του Louis Vuitton, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη του ομίλου Μπερνάρ Αρνό.

425342y4y 4

«Ο σύζυγός μου κι εγώ εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας γι’ αυτή την υπέροχη στιγμή που μοιραστήκαμε με όλους σας! Είναι προνόμιο να νιώθουμε τόση αγάπη ενώ ο κόσμος είναι υπό την απειλή του μίσους. Είμαστε περήφανοι γιατί το μόνο πράγμα που είχε σημασία είναι η αγάπη και το να είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου και της κοινωνίας» έγραψε την ίδια ημέρα στο διαδίκτυο ο ευτυχισμένος Ελληνας γαμπρός.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...