Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ο φυσικοθεραπευτής του «YFSF»

Ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος μιλά για τη ζωή του στην Αμερική και την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα

Ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος μιλά για τη ζωή του στην Αμερική και την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα

Από TH
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μεταμορφώθηκε σε Σελίν Ντιόν και, παρά τις δυσκολίες να αποδώσειcl8b1160retouched τη σταρ όπως ήταν τη δεκαετία του 1980, έκλεψε τις εντυπώσεις. Μιμήθηκε εκπληκτικά τον Νίκο Κουρκούλη, αν και το λαϊκό τραγούδι δεν είναι το φόρτε του, και πήρε τα «μπράβο» των κριτών.

Τελικά, ποιος είναι ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, που έχει κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών στο «Your Face Sounds Familiar 4» και όλοι τον γνωρίζουν ως στενό συνεργάτη του Σάκη Ρουβά, αλλά και ως τον άνθρωπο που έκανε δεύτερη φωνή στους παίκτες του δημοφιλούς σόου «Rising Star» του ΑΝΤ1;

Ο ίδιος αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική ζωή του στην «Espresso». «Οι γονείς μου είναι από την Ανδρο, αγρότες στο επάγγελμα. Τα χρόνια τότε στην Ελλάδα ήταν φτωχικά και δύσκολα. Γι’ αυτό και ο πατέρας μετανάστευσε στην Αμερική, στο Νιου Τζέρσι. Εκεί γεννηθήκαμε εγώ και ο αδελφός μου. Επειδή είχε περάσει ζόρικα στη ζωή του ο πατέρας, ήθελε να μορφωθώ και να πάω στο πανεπιστήμιο.

Η αλήθεια ήταν ότι τα πήγαινα καλά με τα γράμματα. Ετσι, σπούδασα στη Βοστόνη Φιλοσοφία και Πολιτικές Επιστήμες. Μακριά από την οικογένειά μου, που ήταν καρμπόν με εκείνη της ταινίας “Γάμος αλά ελληνικά”, έφτιαξα ένα μουσικό γκρουπάκι που το βάφτισα The Dominos. Από απόσταση χιλιομέτρων, πλέον, από την ελληνική παροικία και τις παραδόσεις της έκανα αυτό που αγαπούσα πραγματικά: τραγουδούσα και έπαιζα μουσική. Εκεί απελευθερώθηκα. Στα 19 μου έπαιζα μπάσο, τραγουδούσα και διασκέδαζα τους συμφοιτητές μου» λέει με την ιδιαίτερη ελληνοαμερικανική προφορά του ο Αντώνης και συμπληρώνει με άνεση και χιούμορ:

«Στα 28 μου αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα και να εγκατασταθώ μόνιμα. Ερχόμουν τα καλοκαίρια για διακοπές και γυρνούσα μετά στη βάση μου, τις ΗΠΑ, αλλά πάντα κάτι μου έλειπε. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι εδώ ήμουν πιο χαρούμενος και έτσι πήρα τη μεγάλη απόφαση ότι θέλω να εγκατασταθώ στην πατρίδα. Εφτιαξα το δικό μου γκρουπάκι εδώ, μεγάλωσα το ρεπερτόριό μου στα τραγούδια και άρχισα να γίνομαι γνωστός. Συνεργάστηκα με την μπάντα της Ελένης Πέτα, με τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Νίκο Βέρτη, τον Νίνο, την Τάμτα, η οποία είναι και η κουμπάρα μου, καθώς με έχει παντρέψει. Πλέον έχω και μια κορούλα δύο χρόνων, που είναι η μεγάλη μου αδυναμία».

Πτυχίο
Οι δικοί του χαίρονται τελικά που ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς του και τη μουσική, και η μητέρα του μαζί με τις φίλες της δεν χάνουν επεισόδιο από το «YFSF». Στον τελικό, μάλιστα, του προτείνει να πει ένα νησιώτικο. «Η κρίση μπορεί να έχει κόψει τα φτερά των καλλιτεχνών, αλλά η μουσική είναι τέχνη, έκφραση, πάθος. Εγώ αυτήν τη δύσκολη περίοδο μπορεί να ασχολούμαι με το τραγούδι, τη φωνητική, αλλά τώρα ετοιμάζομαι να πάρω και το πτυχίο του φυσικοθεραπευτή. Για μένα το “YFSF” είναι ένα σόου, το οποίο παρακολουθούσα, γιατί το θεωρώ πολύ δύσκολο και συναρπαστικό» καταλήγει ο Αντώνης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...