Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Aλλος άνθρωπος ο Μπο

Κατά 35 κιλά πιο αδύνατος επέστρεψε από το «Survivor» ο γνωστός ράπερ

Κατά 35 κιλά πιο αδύνατος επέστρεψε από το «Survivor» ο γνωστός ράπερ18839253 443994082627828 690960132597853441 n

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

O Μπο αποχώρησε «μεταμορφωμένος» από το «Survivor»! Ο γνωστός ράπερ άφησε πίσω του το παιχνίδι επιβίωσης, τους πρώην συμπαίκτες του και 35 ολόκληρα κιλά!

Οι φωτογραφίες από την πρώτη και την τελευταία μέρα του στο παιχνίδι είναι εντυπωσιακές και φανερώνουν τη διαφορά, η οποία είναι πιο εμφανής από οποιονδήποτε άλλο παίκτη που συμμετέχει στην παραγωγή του Σκάι.

Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, αποχαιρέτησε προχθές -ύστερα από τέσσερις μήνες παραμονής στην ομάδα των «Διασήμων»- τους εναπομείναντες συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα, την οποία ωστόσο έχει σκοπό να καθυστερήσει λίγο ακόμη. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να παραμείνει μερικές μέρες στο πολυτελέστατο θέρετρο του Αγιου Δομίνικου, όπου βρίσκονται και οι άνθρωποι της παραγωγής, για να χαλαρώσει και να βρει και πάλι τους ρυθμούς του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο «επαναπατρισμός» του αναμένεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, μη νομίζετε πως η επιστροφή του στην πατρίδα σημαίνει και ξεκούραση, αφού και εδώ το πρόγραμμά του αναμένεται… σκληρό! Μπορεί να μην κάνει αγώνα επιβίωσης, όμως θα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, πραγματοποιώντας live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

18891705 447657055594864 7342691062206328305 o

Ο ίδιος μπορεί και να μην το γνωρίζει ακόμη, αφού μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε επικοινωνήσει ακόμη με τα πάτρια εδάφη, αλλά στενοί συνεργάτες του έχουν φτιάξει για εκείνον μια ολόκληρη λίστα με extra, καθώς είναι πλέον περιζήτητος και όλοι θέλουν να δουν από κοντά τον αδυνατισμένο Μπο και να ακούσουν τα τραγούδια του.

Οι γυναίκες της ζωής του

esr 0906 012 cmyk

Αν και ο ράπερ φροντίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όποιος ψάχνει βρίσκει!

Ο 42χρονος μουσικός έχει κάνει έναν γάμο με την τραγουδίστρια Ελενα Αρμάο, ο οποίος έληξε πριν από 12 χρόνια. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν εκείνο το διάστημα τον ράπερ να έχει παράλληλα σχέση με γνωστή τραγουδίστρια, ωστόσο η πρώην κυρία Ξενίδη δεν επιβεβαίωσε ποτέ αυτή την πληροφορία. Στη συνέχεια ο Μπο φημολογείται ότι έκανε σχέση με τη Φωτεινή Τσιτσιγκού από το «Fame Story», κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους.

Ανάμεσα στους δεσμούς που του έχουν χρεώσει ήταν και με τη Μάρω Λύτρα, επίσης συμμετέχουσα στο «Fame Story», κάτι που όμως εκείνη διέψευσε έξαλλη από τον Καναδά, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, απειλώντας -μέσω facebook- με μηνύσεις. Τον Ιανουάριο του 2016 η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας τη σχέση του Μπο με την όμορφη Στεφανία Ρέμη, πρώην αθλήτρια της ιππασίας από τη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ γι’ αυτή τη σχέση, αλλά δεν την έκρυβε κιόλας από τους φίλους του, ενώ έκανε και κοσμικές εξόδους στο πλευρό της. Οσο για το αν είναι ακόμη μαζί, φήμες τούς θέλουν να χώρισαν πριν από το «Survivor». Ωστόσο, ο ράπερ εμφανίζεται μαζί της στην προτελευταία ανάρτησή του στο Ιnstagram πριν μπει στο reality.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...