Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ε. Κουταλίδου: Η μούσα του Τζανότι με… το χρυσό γοβάκι

Η Ευαγγελία Κουταλίδου, που ντύνεται σήμερα νυφούλα, μιλά για το μόντελινγκ

Το πανέμορφο μοντέλο, που ξεχώρισε το 2011 μέσα από το παιχνίδι του AΝΤ1 «Next top model», Ευαγγελία Κουταλίδου, βιώνει επαγγελματικά μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού οι πετυχημένες συνεργασίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό την έχουν κατατάξει στη λίστα με τα πιο πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της. Μάλιστα, ο κορυφαίος υποδηματοποιός Τζουζέπε Τζανότι επέλεξε το 2015 την Ελληνίδα καλλονή για να συνεργαστεί με τον διεθνούς φήμης οίκο του.

«Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να φορέσει έστω και για μια στιγμή παπούτσια με την υπογραφή Τζανότι; Τη συνεργασία στο Μιλάνο την ευχαριστήθηκα και την αγάπησα πάρα πολύ. Ο Τζουζέπε Τζανότι είναι ένας υπέροχα γλυκός άνθρωπος και σπουδαίος επαγγελματίας. Οταν πληροφορήθηκε ότι είμαι Ελληνίδα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Είναι λάτρης της ελληνικής κουλτούρας και ομορφιάς» σημειώνει η ίδια στην «Espresso» λίγες ώρες προτού κάνει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής της.

Οπως αποκαλύπτει η μούσα για το 2015 του Ιταλού σταρ των παπουτσιών, εκτός από τα επαγγελματικά της, στην καλύτερη φάση βρίσκονται και τα προσωπικά της, αφού σήμερα στην αιώνια κοσμοπολίτισσα του Αργοσαρωνικού, τις πανέμορφες Σπέτσες, ντύνεται νύφη.

srhrstyhsrtyhΤο top model παντρεύεται τον εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένο της Γιώργο σε ένα άκρως ρομαντικό καλοκαιρινό σκηνικό. Η επιλογή να τελέσουν τον γάμο τους στις Σπέτσες δεν ήταν τυχαία, αφού εκεί το ζευγάρι έχει ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής πορείας του.

Στις Σπέτσες

«Αγαπάμε πολύ και οι δύο τις Σπέτσες. Στο νησί αυτό έχουμε ζήσει υπέροχα καλοκαίρια, γι’ αυτό και, όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ήταν ο πρώτος προορισμός που μας ήρθε στο μυαλό. Θέλαμε να καλέσουμε τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους μας σε ένα μέρος που κάθε σημείο του έχει κάτι να μας θυμίζει» εξηγεί η Ευαγγελία Κουταλίδου.

Η πανέμορφη νύφη φωτογραφήθηκε μπροστά από μια σειρά από πορτρέτα της στο art hair studio by Tilemahos Kostopoulos. Αν και όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μόδας θα ήθελαν να την ντύσουν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό του οίκου Costarellos. «Αγαπώ όλους τους σχεδιαστές και πραγματικά δυσκολεύτηκα στην επιλογή. Εχω φορέσει, άλλωστε, τόσα νυφικά στην πασαρέλα ή σε φωτογραφίσεις, που το έχω ευχαριστηθεί! Ωστόσο, αυτό που είχα στο μυαλό μου ως τελικό αποτέλεσμα για τον γάμο μου συνέπεσε αρκετά με τη φιλοσοφία του οίκου Costarellos» λέει.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια. «Ο Γιώργος είναι εκτός χώρου και γι’ αυτό δεν εμφανιζόμαστε συχνά μαζί. Σέβεται τη δουλειά μου, τα ωράριά μου, αγαπά αυτό που κάνω, όμως δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες και τα πολλά λόγια γύρω από εκείνον» εξηγεί η Ευαγγελία Κουταλίδου και προσθέτει αποκαλύπτοντας την έκπληξη που ένιωσε με την πρόταση γάμου: «Ηταν έκπληξη για μένα. Τα είχε ετοιμάσει όλα τόσο τέλεια, που συγκινούμαι πραγματικά όταν το σκέφτομαι».

«Είμαι κατά της εξαντλητικής δίαιτας»

Το πανέμορφο κορίτσι της μόδας, που πρόσφατα πήρε και το πτυχίο του από το Τμήμα Μarketing & Communication Management του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκαλύπτει πως αποφεύγει να κάνει δίαιτες, καθώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ τη ζωή της τρώγοντας μόνο σαλάτες και φρούτα! «Δεν ζω μόνο με σαλάτες, δόξα τω Θεώ! Μου αρέσει να διατρέφομαι υγιεινά, ωστόσο θα φάω κι αυτό που θέλω. Θυμάμαι πως, λόγω άγχους κυρίως, μέσα στο παιχνίδι (‘‘Next top model’’) πήρα κάποια κιλά, με αποτέλεσμα να χάσω κάποιες σημαντικές δουλειές, γιατί δεν ήμουν στο μέγεθος που ήθελαν οι σχεδιαστές. Δεν με πείραξε καθόλου, γι’ αυτό τα έχασα χωρίς άγχος, αλλά με σωστό τρόπο. Στενοχωριέμαι όταν ακούω για κορίτσια που κάνουν εξαντλητικές δίαιτες, γιατί θεωρώ πως ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα είναι αρκετό για να φτάσουν σταδιακά στα επίπεδα που θέλουν. Μην ξεχνάμε πως στο εξωτερικό δουλεύουν πάρα πολύ τα plus size models και είναι όλες κούκλες!»

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....