Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ετσι «τύλιξε» τον δημοφιλή τραγουδιστή!

► Βουίζει η παλιά γειτονιά της μελαχρινής συζύγου
► Από μικρή στο «κυνήγι» rich & famous γαμπρών

Το κουτσομπολιό για το αμαρτωλό παρελθόν της συζύγου πολύ γνωστού τραγουδιστή έχει… ανάψει για τα καλά στην πόλη της βόρειας Ελλάδας όπου ζούσε κάποτε! Μια παρέα γυναικών από την παλιά της γειτονιά στάζει φαρμάκι για την 36χρονη πρώην «κυνηγό» πλούσιων γαμπρών, η οποία διαμένει πλέον στην Αθήνα με τον άντρα της, απολαμβάνει τη δημοσιότητα που της έχει χαρίσει ο γάμος τους και σπανίως επισκέπτεται το σπίτι της στην επαρχία.

«Από μικρή, με την προτροπή της μάνας της, βρέθηκε στο κυνήγι του καλού γαμπρού. Οσα δεν μπόρεσε εκείνη ήθελε να τα πετύχει η κόρη της. Χρήματα ξοδεύονταν για ρούχα και πολυτέλειες, μια και το “περιτύλιγμα” έπρεπε να είναι ωραίο» υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον της και συνεχίζει: «Οποια κοπέλα δεν ήταν ψώνιο σαν αυτήν και την παιδική της φίλη την εξευτέλιζε με μεγάλη ευκολία μπροστά σε κόσμο, στον δρόμο, στην καφετέρια, ακόμα και στην πλατεία της περιοχής». Τα εμπορικά κέντρα της Θεσσαλονίκης ήταν η μεγάλη αδυναμία της εντυπωσιακής μελαχρινής, που περνούσε ατελείωτες ώρες μαζί με την ξανθιά κολλητή της χαζεύοντας ρούχα, αξεσουάρ και… άντρες, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, που συνεχίζει: «Οι προηγούμενοι εραστές της είχαν ένα κοινό στοιχείο: ήταν όλοι πλούσιοι!»

Επιχειρηματίες

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ανθρώπων από την παλιά της γειτονιά, η εν λόγω κυρία προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τραγουδιστή είχε χρόνια δεσμό με ισχυρό επιχειρηματία από τη Μακεδονία, ιδιοκτήτη γνωστών καφέ-μπαρ στη συμπρωτεύουσα, αλλά και ενός μεγάλου κλαμπ στην περιοχή.

«Πολλά λεφτά ο τύπος!» υποστηρίζει η ίδια πηγή. «Αυτός την έμαθε να “κάνει πόρτα” στο μαγαζί του. Γρήγορα αυτός κατάλαβε πως επρόκειτο για “νούμερο” και δεν την παντρεύτηκε ποτέ. Τον αντικατέστησε άλλος πλούσιος, με κουρσάρες και διασκέδαση στα πιο ακριβά ξενυχτάδικα και καζίνο. Ούτε και αυτός την παντρεύτηκε. Προσπάθησε να τους βάλει στο βρακί της, αλλά δεν τα κατάφερε. Υστερα ήρθαν κι άλλοι πλούσιοι. Κανέναν, όμως, δεν κατάφερε να παντρευτεί» συνεχίζει.

«Οταν η καλύτερή της φίλη παντρεύτηκε, και μάλιστα έναν γιατρό, εκείνη σοκαρίστηκε. Ο καιρός περνούσε και πρόταση γάμου δεν είχε δεχτεί. Ετσι μπήκε σε λειτουργία το plan b και βάλθηκε να “τυλίξει” τον καλλιτέχνη που της άρεσε πολύ. Γυρνούσε στις καφετέριες και το φώναζε πως ήθελε… ομορφιές, δηλαδή λεφτά και καλή ζωή. Aρα, ένας διάσημος που θα μπορούσε να της προσφέρει μια ζωή καθισιό ήταν το μεγαλύτερο “λαχείο” που μπορούσε να ονειρευτεί» λέει σήμερα πηγή από το περιβάλλον της, προχωρώντας στη συνέχεια σε αποκαλύψεις για τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Ενα βράδυ έβαλε το στενό μαύρο φόρεμά της και ξαμολήθηκε στο καμαρίνι του πασίγνωστου τραγουδιστή. Ηταν η εποχή που εκείνος αντιμετώπιζε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και αναζητούσε κάπου να ακουμπήσει. Ετυχε, λοιπόν, να βρεθεί εκείνη μπροστά του!» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Αφησε τα πάντα πίσω της και σπιτώθηκε μαζί του στην Αθήνα. Μάλιστα, στην αρχή έκανε πως έψαχνε και για δουλειά για να μη φανεί η τεμπελιά της! Εμείς ευχόμαστε να της πάνε όλα καλά για πάντα, όπως τα σχεδίαζε, για να μείνει μακριά μας» λένε τώρα οι παλιές της γνώριμες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...