Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Που χάθηκε η Ραμόνα Κοσέλεβα

Η κούκλα του «Next Top Model» έγινε μανούλα και κάνει διδακτορικό στη Χημεία
Το πρώιμο «αντίο» από το reality, οι εμπειρίες από τον χώρο της μόδας και η ήσυχη ζωή στην Καβάλα

Από τη
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τον Οκτώβριο του 2009, όταν αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο νεόφερτο «Next Top Model».

Τα κοντά ξανθά μαλλιά της και η λυγερή σιλουέτα της δεν πέρασαν απαρατήρητα, ωστόσο η Ραμόνα Κοσέλεβα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το reality show μόδας και να επιστρέψει στις σπουδές της. Σήμερα, η γοητευτική κοπέλα, που μόνο καλά λόγια έχει για τον χώρο του modeling, κάνει το διδακτορικό της στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, είναι παντρεμένη και έχει δύο αξιολάτρευτα παιδάκια.

Η εντυπωσιακή γυναίκα γεννήθηκε στη Μόσχα στις 3 Μαρτίου του 1987 και έζησε εκεί μέχρι τα 7 της χρόνια.4d Το καλοκαίρι του 1994 έρχεται στην Ελλάδα, στον Κορινό του νομού Πιερίας. Μετά το λύκειο μπαίνει στα ΤΕΙ Καβάλας. «Το βασικό πτυχίο μου είναι μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου. Επίσης, έχω μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα, ενώ τώρα κάνω το διδακτορικό μου στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ» λέει στην «Espresso» η Ραμόνα.

Το 2009 δηλώνει συμμετοχή στο «Next Top Model» και επιλέγεται ως ένα από τα 17 κορίτσια που θα διεκδικούσαν τον πολυπόθητο τίτλο. «Η απόφαση να δηλώσω συμμετοχή πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα έλεγα ότι το έκανα για πλάκα, για να δω ποια είναι η διαδικασία» υποστηρίζει.

Φωτογραφίσεις

Ωστόσο, στο 10ο επεισόδιο αποφασίζει να εγκαταλείψει οικειοθελώς την «κούρσα», όχι όμως και το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο. Ετσι, παραμένει στην Αθήνα για περίπου δύο χρόνια, όπου συνεργάζεται με πολλούς designers σε fashion shows και φωτογραφίσεις. «Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, αναφορικά με την ολοκλήρωση των σπουδών, ήθελα πολύ να συνεχίσω και μάλιστα να προσπαθήσω και στο εξωτερικό» μας λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Η συνηθέστερη ερώτηση που δέχομαι σχετικά είναι το πόσο “διεφθαρμένος” χώρος είναι κι αν πρέπει να δεχθεί κάποιος “περίεργες” προτάσεις για να ανέβει. Η απάντησή μου είναι ότι το modeling είναι μία από τις πιο επαγγελματικές δουλειές που έχω κάνει (κι έχω κάνει πολλές). Σε αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό και σεβασμό. Φυσικά, πιστεύω ότι στις “περίεργες” καταστάσεις έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο πλευρές – με άλλα λόγια, αν δεν δώσεις δικαίωμα… Και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλική παρενόχληση. Σε γενικές γραμμές, το modeling είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση για όσο κράτησε».

Οικογένεια

Στο διάστημα αυτό εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα για την προσωπική ζωή της. Αν και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό, το γλυκό κορίτσι επιστρέφει στην Καβάλα για προσωπικούς λόγους -γίνεται γνωστό ότι η τριετής σχέση της λαμβάνει τέλος- και συνεχίζει τις σπουδές της. «Σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή μου γνώρισα τον σύζυγό μου, με τον οποίο πλέον έχουμε δύο παιδιά και μια ήσυχη ζωή στην Καβάλα» δηλώνει στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Από το 2011 η όμορφη Ραμόνα, με το ιδιαίτερο στιλ, μένει στην ωραία πόλη του Βορρά. «Τον σύζυγό μου, Μάνο, τον γνώρισα λίγο μετά την επιστροφή μου, την άνοιξη του 2011. Σχεδόν αμέσως μείναμε μαζί και τον Δεκέμβριο του 2012 αρραβωνιαστήκαμε. Υστερα από λίγες ημέρες μάθαμε ότι είμαι έγκυος κι έτσι επισπεύσαμε τον γάμο για το καλοκαίρι του 2013. Ο γιος μας γεννήθηκε τον Αύγουστο και εδώ και περίπου δύο μήνες αποκτήσαμε και την κορούλα μας» μας λέει η ίδια.

Οσο για τα επαγγελματικά της, μπορεί να μην έχουν τη λάμψη της πασαρέλας, διαθέτουν όμως υψηλό βαθμό δυσκολίας. «Αυτή τη στιγμή κάνω διδακτορική έρευνα. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και με γεμίζει. Η επιλογή να ασχοληθώ με κάτι εντελώς διαφορετικό ήρθε με τις συγκυρίες, τώρα όμως είμαι χαρούμενη που τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν» υποστηρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...