Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Τσουνάμι αγάπης για τον βαφτισιμιό του Πολυχρονίδη που παλεύει με τον καρκίνο

Καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές και απλός κόσμος ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Πέτρου Πολυχρονίδη για τον άρρωστο βαφτισιμιό του • Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί $100.000 για τη νοσηλεία του στο Memorial της Νέας Υόρκης

Χιλιάδες αγκαλιές για το 5χρονο αγγελούδι! Μόλις δύο 24ωρα μετά το πρωτοσέλιδο της «Εspresso», με τη δραματική έκκληση του Πέτρου Πολυχρονίδη για να σωθεί ο βαφτισιμιός του Βαγγέλης, μαζεύτηκαν τα πρώτα 100.000 δολάρια! 

w4q5uyw4y5 1

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η φιλανθρωπική εκστρατεία αγάπης από τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης» γύρισε την… τύχη του 5χρονου αγοριού, ο οποίος ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα για να ζήσει. Ο αγώνας του Στέλιου και της Δήμητρας Ελευθεριάδη Βογιατζή, γονιών του μικρού, απλώθηκε σαν ένα τεράστιο «κύμα» πάνω από όλη την Ελλάδα με τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου να τους δίνει φτερά αισιοδοξίας.

wf564g65«Το στοίχημα με τον χρόνο για την άμεση μετάβαση του Βαγγελάκη στο νοσοκομείο Memorial SKCC της Νέας Υόρκης πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι η τελευταία του ευκαιρία. Αν υποβληθεί στην πολλά υποσχόμενη θεραπεία για το νευροβλάστωμα, έχει 85% πιθανότητα να ζήσει. Το κόστος, ύψους 500.000 δολαρίων, είναι μεγάλο, αλλά με την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να τα καταφέρουμε» λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην «Espresso», δίχως να κρύβει τη συγκίνησή του για την παράλληλη εκστρατεία της εφημερίδας μας. Καθημερινά, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βαγγέλη Ελευθεριάδη δημοσιεύονται στα φύλλα μας, ώστε το αναγνωστικό κοινό να συμβάλει στη σωτηρία του.

Και ειδικός έρανος

Από τον Εβρο μέχρι και το πιο μικρό μικρό χωριό της Κρήτης, ο κόσμος καταθέτει χρήματα μαζί με ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον μικρό ήρωα. Ο Δήμος της Νίκαιας προχώρησε σε ειδικό έρανο στα σχολεία, ο Δήμος Ορεστιάδας «τρέχει» την καμπάνια σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και τη Θράκη και ο σύνδεσμος Κέρκυρας Φάρος Ζωής έχει στήσει το δικό του δίκτυο ενημέρωσης. Σε αυτή την εκστρατεία ζωής, όμως, συμμετέχουν και διάσημοι Ελληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Αλέξανδρος Σταύρου με τη Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, γνωστούς και αγνώστους, στον ΠΑΣΠ αλλά και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που θα καλύψει το 1/10 του συνολικού ποσού προσφέροντας τις αμοιβές τους. Οι διεθνείς μας παίκτες μεταφέρουν το μήνυμα στις χώρες τους και κάνουν δικό τους αγώνα για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και στο εξωτερικό. Μικρά παιδιά σπάνε τους κουμπαράδες τους και προσφέρουν χρήματα. Ζούμε μεγάλες στιγμές ανθρωπιάς» αποκαλύπτει ο παρουσιαστής. Το απόγευμα της Τρίτης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν στη σύνδεση μέσω Skype με τον βαφτισιμιό του, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ο μικρός τον ρώτησε: «Νονέ, μήπως μπορείς με μια μεγάλη κουτάλα να πάρεις χρήματα από τον “Τροχό της τύχης” για να μαζευτούν γρήγορα και να γίνω καλά;»

Σύντομα σε όλη την Ελλάδα θα στηθούν κουμπαράδες με το σύνθημα «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη – Fight for Evangelos Life». Στα πιο κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων θα στηθούν περίπτερα για όλους όσοι επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τον αγώνα της οικογένειας. Την ίδια ώρα, η οικογένεια απευθύνει έκκληση προς τα τραπεζικά ιδρύματα στην Κύπρο να συνδεθούν με τις ελληνικές τράπεζες, διευκολύνοντας τις καταθέσεις των κατοίκων του νησιού.

Δείτε εδώ τους τραπεζικούς λογαριασμούς

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...