Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Comeback στη «Μουρμούρα»

Η Κατερίνα Λυπηρίδου μιλάει για την guest εμφάνιση στο σίριαλ του Alpha και τη συνεργασία της με την Ελένη Κοκκίδου

Από TH
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

Υστερα από τρία χρόνια που είχε να εμφανιστεί στη «Μουρμούρα», υποδύεται ξανά σε ένα ξεχωριστό guest την Αντιγόνη, την κόρη της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου) και του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου), τους οποίους επισκέπτεται, απόψε στις 21.00. Ο ερχομός της, όμως, στην Κρήτη φέρνει αναστάτωση, καθώς ύστερα από τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα (Μάκης Παπαδημητρίου) ανακοινώνει στους γονείς της τα νέα σχέδιά της, βρίσκοντας, φυσικά, σύμμαχο στο πρόσωπο της Βούλας, με την οποία έχει το ίδιο ταμπεραμέντο.

Η Κατερίνα Λυπηρίδου μιλάει στην «Espresso» για την έκτακτη εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και για τη συνεργασία της με την τηλεοπτική μαμά της!

«Κάθε φορά είναι μια πολύ ευτυχής στιγμή όταν πρόκειται να δουλέψω με την Ελένη Κοκκίδου. Και αυτό έχει γίνει ακόμη τρεις φορές όταν σπούδαζα στο τρίτο έτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά και το 2010 στη θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη”. Την εκτιμώ πολύ την Ελένη για το ταλέντο της. Οταν μου πρότειναν για πρώτη φορά να παίξω την κόρη του ζευγαριού, ήταν για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, όπου θα γιορτάζαμε οικογενειακά» μας λέει και συνεχίζει: «Φέτος τα πράγματα ήταν πιο ζεστά στο γύρισμα, γιατί πλέον ξέρω και το χιούμορ του Αντώνη Αντωνίου».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Λυπηρίδου μιλάει για τη σειρά, της οποίας είναι μεγάλη fan. «Για μένα, που είμαι 21 χρόνια ηθοποιός, είναι παρήγορο που μια σειρά σαν τη “Μουρμούρα” έκλεισε τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και πάει για την πέμπτη. Μια σειρά που μέσα στην οικονομική κρίση χαρίζει ξενοιασιά στους Ελληνες, στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία, ενώ στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στο τηλεοπτικό φαινόμενο “Survivor”» επισημαίνει. Οσο για τη δική της γνώμη σχετικά με το reality του Σκάι; «Δεν θέλω να το κρίνω αρνητικά ή θετικά, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο επηρεάζει τα παιδιά».

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός σχολιάζει και την κρίση στη δουλειά της αλλά και τη «μετανάστευση» των συναδέλφων της στην Κύπρο: «Πέρυσι δουλέψαμε μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου (σ.σ.: με τον οποίο ήταν επί χρόνια σύζυγοι, αλλά χώρισαν διακριτικά πέρυσι) στο Mega, στη ρομαντική κομεντί “Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου”, η οποία πρόλαβε να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο των οκτώ επεισοδίων της. Ηταν μια ωραία κωμωδία, αλλά δεν… ευτύχησε!». «Πολλοί συνάδελφοί μου ταξιδεύουν λόγω της κρίσης στην Κύπρο, για να βρουν δουλειά στην τηλεόραση. Εγώ σε αυτήν τη φάση δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί έχω τη φροντίδα του παιδιού μου».

Από τον Σεπτέμβριο η Κατερίνα θα βρίσκεται ξανά στη στέγη του Εθνικού Θεάτρου, στη συμπαραγωγή με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Ακυβέρνητες πολιτείες».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...