Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Ζέτα κρατά το κλειδί της ελπίδας

Και η Μακρυπούλια στο πλευρό της οργάνωσης που καταπολεμά την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Με πιο πρόσφατο μέλος της τη Ζέτα Μακρυπούλια, η ελληνική αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis βοηθά τις γυναίκες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές να φέρουν πάλι ζωή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Μόλις έγινα και εγώ #FILOS2017 της @hopegenesisorg και παρέλαβα το κλειδί, υποστηρίζοντας έτσι τον οργανισμό ώστε να ξεκλειδώσει την… ελπίδα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα» έγραψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών φίλων και συναδέλφων της, ανάμεσά τους η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κ.ά.

Ηδη το έργο της HOPEgenesis έχει συμβάλλει σε δύο «θαύματα», με τη γέννηση του πρώτου παιδιού από το ακριτικό νησί της Θύμαινας (1/12/2016) και του δεύτερου από το νησί των Φούρνων (20/1/2017).

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα