Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Κωνσταντίνου σε ψυχιατρείο

Ο ηθοποιός μιλάει για το νέο σίριαλ της Μαρίας Γεωργιάδου «Μη με σκας» που θα προβάλλεται στον Alpha

Οι αξίες είναι διαχρονικές, δεν σκουριάζουν, αντίθετα λάμπουν! Και στην περίπτωση του Γιώργου Κωνσταντίνου η εν λόγω φράση δικαιώνεται πανηγυρικά, καθώς ο σπουδαίος ηθοποιός δεν είναι μια απλή περίπτωση καλλιτέχνη, αλλά η ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου. 

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Δύο χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή του, στην κωμική σειρά του Alpha «Μη με σκας» (στον ρόλο του πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη), επιστρέφει στην TV με τη νέα δουλειά της Μαρίας Γεωργιάδου, που έχει τίτλο «Σαν οικογένεια». Το σίριαλ προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε από τον Alpha Kύπρου και από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έρχεται στον Alpha Ελλάδας καθημερινά, στις 13.00.

Σε ορφανοτροφείο

Η υπόθεση της σειράς αφορά τέσσερα παιδιά (Γιώργος Καφετζόπουλος, Ερμογένης Σκιτίνης, Μαρίνα Μανδρή, Αναστασία Παντούση), που έχουν μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και έχουν πάρει την απόφαση, όταν ενηλικιωθούν, να ζήσουν ως οικογένεια, χωρίς ποτέ να αναζητήσουν τους βιολογικούς τους γονείς, φοβούμενοι την απόρριψη. Οταν, όμως, ο ένας από τους τέσσερις νοσήσει και χρειαστεί μεταμόσχευση, οι άλλοι τρεις, μπροστά στον κίνδυνο, θα αναγκαστούν να αναζητήσουν συμβατό δότη. Οι πιθανοί υποψήφιοι θα είναι οι γονείς τους… Ετσι, ανταλλάσσουν τους φακέλους τους και ψάχνει καθένας την οικογένεια του άλλου!

Στην αναζήτηση αυτή θα γνωρίσουν τη Νίκη (Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους), την Κατερίνα (Ταμίλα Κουλίεβα), τον Στέφανο (Πασχάλη Τσαρούχα) και τη Λία (Στέλλα Κωστοπούλου), που θα υποδυθούν τους βιολογικούς γονείς τους. Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας θα έχει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται τον Βασίλη: «Τη Μαρία Γεωργιάδου την εκτιμώ πολύ. Την ευχαριστώ, γιατί μου έδωσε να ζωντανέψω έναν εκπληκτικό ήρωα» λέει στην «Espresso» για τον ρόλο του και συνεχίζει: «Ενσαρκώνω έναν συνταξιούχο παιδίατρο, που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στο ορφανοτροφείο -μάλιστα, ένα μέρος του κτιρίου και της γης τού ανήκει-, και έτσι γνωρίζει καλά τα τέσσερα παιδιά. Τους αγαπά πολύ και είναι ο μόνος που γνωρίζει πράγματα για το παρελθόν τους.

Οταν ο γιος του, ο Λουκάς (Νίκος Αρβανίτης), αποφασίζει να κλείσει το ορφανοτροφείο για να αναγείρει πολυκατοικίες, εκείνος αντιστέκεται. Τότε ο ίδιος του ο γιος θα θελήσει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο, υποστηρίζοντας ότι είναι ψυχικά ασθενής, για να τον βγάλει από τη μέση».

Οι Κύπριοι

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο ηθοποιός πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κύπρο. «Υστερα από πολύ καιρό, ένιωσα μια ηρεμία και ότι αυτή η χώρα κυλάει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Οι Κύπριοι στενοχωριούνται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο οικονομικός και ψυχικός μαρασμός φαντάζει μονόδρομος» μας λέει και προσθέτει απογοητευμένος: «Προβλέπω ότι σε λίγα χρόνια οι Ελληνες θα παίρνουν 250 ευρώ σύνταξη και οι νέοι μας θα γίνουν σερβιτόροι των 300 ευρώ. Αν υποκύψουμε ως λαός στα σχέδια των Ευρωπαίων, θα γίνουμε υπόδουλοι μία ακόμη φορά της Γερμανίας».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...