«Πίτερ Παν» στο «Game of Thrones»

Ο Τόμισλαβ Γιούρτσεκ δείχνει 10 χρόνια νεότερος λόγω πάθησης, όμως χάρη σ’ αυτή παίζει στο «Game of Thrones»

Από τον
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ 

Εχει το πρόσωπο και το σώμα μικρού παιδιού, είναι όμως 23 ετών και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί την ενσάρκωση του παιδικού ήρωα του παραμυθιού «Πίτερ Παν».

Ο Τόμισλαβ Γιούρτσεκ, που μοιάζει να μη μεγαλώνει ποτέ, ανακάλυψε ότι η ασυνήθιστη εμφάνισή του ήταν για εκείνον ευλογία, καθώς του άνοιξε τις πόρτες της υποκριτικής, φτάνοντας στο σημείο να συμμετέχει στο «Game of Thrones».

Το πρόβλημα του νεαρού Κροάτη είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η υπόφυση του εγκεφάλου του. Πρόκειται για τον αδένα ο οποίος βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου και ελευθερώνει τις ορμόνες της εφηβείας και τις αυξητικές ορμόνες οι οποίες ελέγχουν την ανάπτυξη του οργανισμού και τη γήρανση.

Το αποτέλεσμα είναι ο Γιούρτσεκ να δείχνει 10 χρόνια νεότερος από την πραγματική ηλικία του, έχοντας την εμφάνιση 13χρονου παιδιού.

ο πρόβλημα υγείας του 23χρονου όχι μόνο δεν στάθηκε ικανό να του βάλει εμπόδια, αλλά του έδωσε την ευκαιρία να χτίσει ολόκληρη καριέρα.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο «Game of Thrones», αντικαθιστώντας σε πολλές σκηνές τον Πίτερ Ντίνκλατζ στον ρόλο του νάνου Τίριον Λάνιστερ. Σε άλλες σκηνές υποκρίνεται κάποιο παιδί που έχει χάσει τη ζωή του.

Η πρώτη επαφή του με την ηθοποιία έγινε πριν από 10 χρόνια, όταν τον ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Μπόρις Μπάλακ. Ακολούθως, ο Γιούρτσεκ αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Ζάγκρεμπ και ανέλαβε σειρά ρόλων σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε φινλανδική ταινία.

Ο 23χρονος δεν δείχνει να ενοχλείται από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της εμφάνισής του, όπως όταν θέλει να αγοράσει τσιγάρα ή αλκοόλ και κάθε φορά αναγκάζεται να δείξει την ταυτότητά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ