Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

«Εχουμε ένα κουνούπι στο σπίτι που δεν φεύγει, ό,τι κι αν κάνουμε, σαν την Ευρυδίκη ένα πράμα»

«Οργίασαν» οι χρήστες του twitter μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη από το Survivor

Πάρτι χωρίς τελειωμό έχει στηθεί στο twitter για την αποχώρηση Βαλαβάνη! Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης οργίασαν, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα της «διάσημης» παίκτριας προς αποχώρηση από το «Survivor», αναφέροντας πως έγινε, επιτέλους, αυτό που περίμεναν από καιρό.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης και λίγο προτού αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, η αθλητικογράφος αγκάλιασε τον Ντάνο, ζητώντας του «συγγνώμη για όλα», αναφερόμενη προφανώς στις φορές που τον έβγαζε, χωρίς λόγο, προτεινόμενο.

Φυσικά, το twitter δεν άφησε ασχολίαστη ούτε τη συγκεκριμένη κίνηση. «Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που γνωρίζει από TV. Σου λέει “ας πω μια συγνώμη τώρα βγαίνοντας, μη με φάνε ζωντανή έξω”» έγραψε κάποιος, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που είδαν την αλλαγή στον χαρακτήρα της προς το καλύτερο στα τελευταία επεισόδια, αλλά δεν… πρόλαβαν να τη στηρίξουν! «Μαρή, χάθηκε να του ζητήσεις τη συγγνώμη πριν τη ρημάδα την 24ωρη, να σε πηγαίναμε μέχρι και τελικό;» έλεγαν, ενώ δεν άφησαν να πέσει κάτω ούτε το σχόλιό της περί της υπερηφάνειας της, που ήταν η τελευταία από τις γυναίκες που έμεινε στο reality.

«Είσαι η μοναδική γυναίκα Βαλαβάνη, γιατί αποχώρησε η Ειρήνη και χτύπησε η Κολιδά. Μην τρελαίνεσαι… Μία δεν πιάνεις μπροστά τους» την… πυροβόλησε fan του reality.

Και η πλειονότητα των μηνυμάτων όμως κινήθηκε στην ίδια… διάθεση, «αποθεώνοντας» την αποχώρησή της. «Λήξη εργασιών κλίκας “Διασήμων”», «Να έχεις σκεφτεί tweet για την αποχώρηση της Βαλαβάνη, αλλά να έχουν περάσει μήνες και να μην το θυμάσαι… μη σου τύχει!», «Εχουμε ένα κουνούπι στο σπίτι που δεν φεύγει, ό,τι κι αν κάνουμε. Σαν την Ευρυδίκη ένα πράμα», «Ο άλλος βγήκε στο μπαλκόνι να πανηγυρίσει την αποχώρηση Βαλαβάνη, έτσι απλά. Χωρίς φωνές, χωρίς πυροτεχνήματα, χωρίς βρακί», «Συγχαρητήρια στην Ευρυδίκη για τη μαχητικότητα και το βύσμα της… εε το πείσμα της!», «Εφυγε η Σάρα χαμογελαστή και έκλαιγα! Εφυγε η Βλάχα κλαίγοντας και γελούσα!» ήταν μερικά από τα «τιτιβίσματα», τα οποία έπεσαν βροχή!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα