Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Δεν θα έχει love stories»

Η απάντηση της Μιμής Ντενίση στη Μαρινέλλα για την παράσταση με τη ζωή του Καζαντζίδη

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Μιμή Ντενίση μιλά μέσω της «Espresso» για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σχετικά με την πολυαναμενόμενη παράσταση για τον Στέλιο Καζαντζίδη, που βρίσκεται στα σκαριά. «Ας δουν πρώτα το έργο και μετά ας αντιδράσουν» δήλωσε η κυρία του θεάτρου και διευκρίνισε πως η παράσταση δεν θα ασχοληθεί με την προσωπική ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με love stories, με καμία από τις κυρίες που συνδέθηκε ο Στέλιος Καζαντζίδης!» Αυτή είναι η απάντησή της στη Μαρινέλλα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχλήθηκε όταν έμαθε ότι θα «περνά» η προσωπική ιστορία της με τον Στέλιο στο θεατρικό, που πρόκειται να ανεβεί στα τέλη αυτής της χρονιάς ή στις αρχές του 2018 στο Θέατρον του Ιδρύματος Μείζονος Eλληνισμού.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης και έχει αναλάβει και τη θεατροποίηση του κειμένου, εξηγεί στην «Espresso» τι ακριβώς πρόκειται να δούμε: «Εμείς δεν κάνουμε ντοκιμαντέρ, αλλά μυθοπλασία, σύμφωνα με τις αφηγήσεις του ίδιου του Στέλιου. Το κείμενο της παράστασης είναι της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και βασίζεται στο βιβλίο “Απομεσήμερο με τον Στέλιο” που έγραψαν οι φίλοι του Πάνος Υφαντής και Νίκος Τζανιδάκης, ύστερα από δική του αφήγηση, με την έγκριση της Βάσως Καζαντζίδη» διευκρίνισε και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Επομένως, δεν καταλαβαίνω για ποιες αντιδράσεις μιλάτε, για τις οποίες μάλιστα ευθύνομαι εγώ».

Στο συγκεκριμένο βιβλίο, που κυκλοφόρησε το 2015 από τις εκδόσεις Πανός, ο Στέλιος Καζαντζίδης αναφέρεται στα «πέτρινα» χρόνια της νιότης του, στα πρώτα βήματά του στο τραγούδι, στον κατατρεγμό του, στην καταξίωση, στη μόνιμη και διαρκή διαμάχη του με ό,τι αδικούσε και αυθαιρετούσε, φωτίζοντας αδίστακτα κυκλώματα και φανερώνοντας «πολέμιους» υπεράνω υποψίας. Επίσης, μιλάει για τη σχέση του με τον Τύπο, το ταξίδι του στην Αμερική, αλλά και για τη συνεχή αναζήτησή του για διέξοδο σε μια περίοδο που λατρεύτηκε, αλλά και κυνηγήθηκε από το σύστημα.

Οι πρωταγωνιστές

Η Μιμή Ντενίση μάς αποκάλυψε πως το έργο θα είναι πολυπρόσωπο και πέραν του ηθοποιού Μελέτη Ηλία, ο οποίος θα υποδυθεί τον Καζαντζίδη, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που θα ενσαρκώσει τη μητέρα του τραγουδιστή Γεσθημανή, καθώς και ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος θα «ντυθεί» έναν φίλο του, μη υπαρκτό πρόσωπο. 

Ωστόσο, θα υπάρχουν ρόλοι που αναφέρονται σε υπαρκτά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο θρυλικός μαγαζάτορας της εποχής που διατηρούσε την «Ταβέρνα του Χειλά» (Δημήτρης Σταρόβας). Σε άλλους ρόλους θα εμφανιστούν οι Νεφέλη Ορφανού, Ευαγγελία Μουμούρη, Μιχάλης Μητρούσης, Σταύρος Νικολαΐδης κ.ά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...