Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι Ελληνίδες τραγουδίστριες το… τερμάτισαν

Μουσικά βραβεία με «δόσεις» SURVIVOR

Βραβεία με συνθήματα, συγκίνηση και σούπερ σέξι εμφανίσεις. Τα φετινά MVMA, που πραγματοποιήθηκαν προχθές το βράδυ στο γήπεδο του τάε κβον ντο στο Φάληρο, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, λειτούργησαν ως πόλος έλξης για τη μεγαλύτερη μερίδα της showbiz.

Οι εγχώριοι celebrities έβαλαν τα καλά τους, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και πόζαραν στους φωτογράφους με χολιγουντιανή διάθεση.

Φυσικά, η υπερβολή δεν έλειψε, με ορισμένους να το… τερματίζουν στιλιστικά με πρώτη και καλύτερη τη Naya, την οποία κάποιοι από τους παρευρισκομένους χαρακτήρισαν «βασίλισσα του κιτς», μια και το look της παρέπεμπε σε καρναβαλικό show.

Στη σκηνή με την κόρη της

Μία από τις εκπλήξεις της 14ης απονομής των MVMA ήταν η παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη επί σκηνής μαζί με τους Onirama, στην έναρξη της φαντασμαγορικής βραδιάς. Το βραβείο της καλύτερης Ελληνίδας ερμηνεύτριας παρέλαβε η Πάολα, η οποία είχε ακόμη μία σέξι εμφάνιση, αποκαλύπτοντας και το ανανεωμένο τατουάζ στο δεξί χέρι της.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με την κόρη της Παολίνα και αφιέρωσε το βραβείο της στη μητέρα της. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε on stage και η Ελενα Παπαρίζου, φορώντας μαύρο μάξι φόρεμα με βαθύ σκίσιμο αλά Αντζελίνα Τζολί στα Οσκαρ του 2012. Εκείνη, ωστόσο, που στέφθηκε sexy queen των φετινών MVMA δεν ήταν άλλη από την Ελενα Τσαγκρινού των Otherview, η οποία έχει αρχίσει να βαδίζει με επιτυχία στον δρόμο που χάραξε η Κατερίνα Στικούδη.

Με το βραβείο του καλύτερου άντρα καλλιτέχνη τιμήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος το παρέλαβε συγκινημένος από τον παραολυμπιονίκη και καλό φίλο του Αντώνη Τσαπατάκη.
Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν και η βράβευση του Παντελή Παντελίδη, ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του, καθώς το κομμάτι «Θυμάμαι» αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς. Τα αδέλφια του Παντελίδη, Τριαντάφυλλος και Νίνο, παρέλαβαν το βραβείο και ευχαρίστησαν τον κόσμο που τον θυμάται, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα από τους fans του στη διάρκεια της βραδιάς: «Παντέλος, θρησκεία, Νέα Ιωνία».

Kουπ αλά γκαρσόν για τη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα, όπως λέμε Λάιζα Μινέλι στο «Καμπαρέ», ή μήπως Κέιτι Πέρι στο Met Gala του 2015; Από όπου κι αν εμπνεύστηκαν οι συνεργάτες της γνωστής τραγουδίστριας την εντυπωσιακή αλλαγή της, το σίγουρο είναι πως οι εντυπώσεις κερδήθηκαν στα προχθεσινά MVMA, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί.
Η Ελένη κράτησε το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της, ωστόσο περπάτησε στο κόκκινο χαλί με νέα κουπ αλά γκαρσόν. Βέβαια, η αλλαγή δεν είναι μόνιμη, καθώς -όπως πληροφορηθήκαμε- επρόκειτο για περούκα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το κοντό μαλλί ταιριάζει απόλυτα στην εγχώρια pop star και της δίνει άλλο αέρα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...