Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Εψαχνε δωμάτιο, απέκτησε fan club!

Ο πακιστανικής καταγωγής γιατρός Ρεχάν Μουνίρ έχει «αρρωστήσει» τις Νεοϋορκέζες, που του προσφέρουν ακόμη και δωρεάν στέγη

Ο πακιστανικής καταγωγής γιατρός Ρεχάν Μουνίρ έχει «αρρωστήσει» τις Νεοϋορκέζες, που του προσφέρουν ακόμη και δωρεάν στέγη

Στα πόδια πολύ γοητευτικού γιατρού «σφάζεται» ο γυναικείος πληθυσμός της Νέας Υόρκης, που διαγκωνίζεται ποια να του πρωτοπροσφέρει στέγη.

Το μόνο που έκανε o 26χρονος Ρεχάν Μουνίρ, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής και δουλεύει ως μοντέλο, ήταν να αναρτήσει αγγελία στο facebook για να ενοικιάσει επιπλωμένο δωμάτιο. Ομως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η αναζήτηση στέγης θα τον καθιστούσε μήλον της Εριδος.

Ο 26χρονος, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις στο Πακιστάν, βρίσκεται στις ΗΠΑ για να κάνει πρακτική σε νοσοκομεία της χώρας.

Αγγελία

Πριν αναλάβει καθήκοντα στο νοσοκομείο Mount Sinai Heart της Νέας Υόρκης, οι φίλοι του τού συνέστησαν να αναζητήσει διαμέρισμα στο Μανχάταν μέσω της σχετικής σελίδας του facebook, το Gypsy Housing. Ακολουθώντας τη συμβουλή τους, ο Μουνίρ ανάρτησε αγγελία στις 7 Ιουνίου, διευκρινίζοντας ότι διαθέτει έως 700 ευρώ τον μήνα για επιπλωμένο δωμάτιο.

Αντί να βρει μόνο συγκατοίκους, ο Μουνίρ απέκτησε φανατικές θαυμάστριες. «Μπορείς να μείνεις δωρεάν σε εμένα» του έγραψε η Αντίνα Φλάισγουοτερ, ενώ πολλές άλλες του έκαναν κοπλιμέντα. Οι προτάσεις για φιλοξενία άρχισαν να πέφτουν βροχή και πολλές γυναίκες έγραφαν ότι ήταν σε απόγνωση, διότι δεν είχαν ελεύθερο δωμάτιο. Οι άνδρες, ωστόσο, φαίνεται ότι ζήλεψαν, με πολλούς να διαμαρτύρονται ότι η σελίδα δεν είναι χώρος εύρεσης παρτενέρ. Ο Μουνίρ, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει τον πανικό που προκάλεσε, δήλωσε ότι δεν έχει βρει ακόμη δωμάτιο και ότι είναι single.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα