«Παίζει» με «Νομάδες» ο ΑΝΤ1

Ο Αρναούτογλου παρουσιαστής του νέου reality, που θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος του «Survivor»

Ο Αρναούτογλου παρουσιαστής του νέου reality, που  θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος του «Survivor»

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Το αντίπαλον δέος του «Survivor» ετοιμάζεται να βγάλει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Το «Nomads» («Νομάδες» στα ελληνικά) είναι ένα concept που διεκδικούσε και το Star, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής, αλλά την τελευταία στιγμή βρέθηκε στα χέρια του ΑΝΤ1.

Ετσι, ο Γρηγόρης θα θυμηθεί κάτι από «Survivor», καθώς θα ταξιδέψει σε εξωτικό προορισμό και θα κληθεί να… διαιτητεύσει σε αγωνίσματα που πρώτη φορά θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Τι είναι, όμως, το «Nomads»; Πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο reality επιβίωσης, στο οποίο, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, οι συμμετέχοντες ζουν νομαδική ζωή. Σύμφωνα με το concept, υπάρχουν τρεις ομάδες: Η μία ζει φαινομενικά πιο άνετα, η άλλη κοντά στους ιθαγενείς και η τρίτη στην έρημο. Ολοι καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, ενώ υπάρχουν και διαγωνισμοί, όπως αγώνες με καμήλες και άλλα περίεργα! Κι όλα αυτά με φόντο εξωτικά σκηνικά, που από μόνα τους θα αποτελέσουν δέλεαρ για να κρατήσουν στις οθόνες τούς τηλεθεατές.

Και ναι μεν ο ANT1 έχει καταλήξει στον παρουσιαστή, δεν έχει, όμως, κατασταλάξει σε ποια από τα τέσσερα εξωτικά μέρη, όπου γυρίζεται το συγκεκριμένο reality, θα πάει για γυρίσματα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα concept του εξωτερικού, που σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι και στον ΑΝΤ1 θα θελήσουν οι «Νομάδες» να είναι και «διάσημοι», πρόσωπα δηλαδή από τον χώρο της εγχώριας showbiz, συνταγή που κάνει τη διαφορά στο «Survivor».

Κι ενώ ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγάλει στον αέρα το νέο του reality επιβίωσης, ο Σκάι δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor», επιθυμεί να βγάλει το sequel της μεγάλης φετινής τηλεοπτικής επιτυχίας στο πρώτο μισό της σεζόν και όχι τον Φεβρουάριο, όπως είχε προγραμματιστεί. Αλλωστε, οι αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία παραγωγής για συμμετοχή στο «Survivor» φτάνουν όχι για έναν, αλλά για περισσότερους κύκλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.