Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Γιάννα Φαφαλιού: Ψυχολόγος με μικρόφωνο!

Η πρώτη συναυλία, οι επιδείξεις με το ωδείο, το «Rising Star» και η περιοδεία με τον Μακεδόνα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη μυροβόλο Χίο. Από μικρή ήμουν ανήσυχο πνεύμα, καταπιανόμουν με πολλά, ήμουν αντιδραστική… Μπορώ να πω ότι ταλαιπώρησα αρκετά τους γονείς μου.

 Σπούδασα Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών. Κι αυτό γιατί ήμουν αριστούχα μαθήτρια και με πίεσαν οι καθηγητές μου να δώσω πανελλήνιες. Εγώ από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Και μου έλεγαν όλοι: «Τουλάχιστον γίνε μια μορφωμένη τραγουδίστρια»! Οπερ και εγένετο. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Γιατί κατάλαβα ότι σκοπός της ζωής μου είναι η θεραπεία των ψυχών. Διά του λόγου – μουσικού και λεκτικού. Οταν το συνειδητοποίησα αυτό, ηρέμησα.

 Η πρώτη επαφή μου με τον χώρο ήταν σε ηλικία 8 χρόνων, όταν βίωσα τι εστί «συναυλία». Κοινό, χειροκρότημα, μέθεξη. Τότε, με τις επιδείξεις του ωδείου, όπου μάθαινα πιάνο και κατάλαβαν οι δασκάλες μου ότι εδώ «κάτι παίζει». Η επαγγελματική πορεία ξεκίνησε επίσημα στα φοιτητικά χρόνια, με τον Βασίλη Λέκκα.

 Ο άνθρωπος που με ενέπνευσε, ώστε να ασχοληθώ με το τραγούδι, ήταν ο συμπατριώτης μου Παντελής Θαλασσινός. Στη μετά Λαθρεπιβατών εποχή πήγαινα και τον άκουγα μαγεμένη στη Μυροβόλο, το μικρό μαγαζί που είχε στήσει τότε στη Χίο, και ζήλευα παράφορα. Οταν με ανέβαζε δε να πω κανένα τραγούδι ή να παίξω πιάνο, λες και μου χάριζαν όλο τον κόσμο!

 Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι η συνεργασία μου με τον Κώστα Μακεδόνα μετά το «Rising Star», κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανη. Αν και έφυγα νωρίς από το παιχνίδι, το να με έχει δίπλα του στην καλοκαιρινή περιοδεία του είναι για εμένα μια τεράστια καταξίωση που μου θυμίζει ότι υπάρχει ακόμα Θεός!

 Συγκινήθηκα με όλη την αγάπη του κόσμου που εισέπραξα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά. Είναι ένα συναίσθημα που με γεμίζει κάθε μέρα και μου λέει «προχώρα, καλά τα πας»!

 Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη στις συναυλίες μας με τον Κώστα Μακεδόνα, αρχής γενομένης από το Βεάκειο στις 7 Ιουλίου, και είμαι ευτυχής γιατί θα έχω την ευκαιρία να παρουσιάζω ζωντανά, σε όλη την περιοδεία, και το καινούργιο τραγούδι μου «Μια γυναίκα μόνο ξέρει», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Heaven Music!

fqewrfqwerfg 2

 Χαλαρώνω κάνοντας pilates και περπάτημα δίπλα στη θάλασσα. Εχω την πολυτέλεια να ζω στη Χίο και το σπίτι μου να βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, οπότε σε κάθε ευκαιρία φοράω τα ακουστικά μου και περπατάω. Είναι η ψυχοθεραπεία μου.

 Η θέση του έρωτα στη ζωή μου είναι καθοριστική. Γενικά είμαι άνθρωπος ερωτικός. Εχω ερωτική σχέση με τα πάντα. Με τη μουσική, με τα ζώα, με τα πράγματά μου, με το παιδί μου. Τώρα, αν μιλάμε για τον έρωτα έρωτα, πολύ φοβάμαι ότι αυτόν τον καιρό δεν μένει καθόλου χώρος και χρόνος γι’ αυτόν τον… κύριο.

 Το μεγάλο όνειρό μου είναι να μπορέσω να πραγματοποιήσω μια αξιόλογη καριέρα στο μουσικό στερέωμα της Ελλάδας και να δώσω στον εαυτό μου την καταξίωση που επιθυμώ όλα αυτά τα χρόνια. Είναι κάτι που θεωρώ εκκρεμότητα. Και, φυσικά, να αποτελέσω ένα καλό πρότυπο για την οκτάχρονη κόρη μου, τη Φίλια, που βαδίζει στα χνάρια μου!

Η Γιάννα Φαφαλιού είναι τραγουδίστρια και ψυχολόγος

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...