Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

«Rouk Zouk» με celebrities!

Το επεισόδιο για τους σεισμοπλήκτους της Βρίσας Λέσβου! Τι αποκαλύπτουνγια τα γυρίσματα Κορινθίου και Βάλαρης

Το επεισόδιο για τους σεισμοπλήκτους της Βρίσας Λέσβου! Τι αποκαλύπτουνγια τα γυρίσματα Κορινθίου και Βάλαρης

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για φιλανθρωπικό σκοπό «Rouk Zouk» με celebrities! Ως ιδέα υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων της παραγωγής. Ετσι, περίπου έναν μήνα μετά την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1, έκαναν την ιδέα πράξη.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή της ομάδας του θεατρικού έργου «Πετάει, πετάει» του Γιώργου Βάλαρη, η οποία χωρίστηκε στα δύο και έπαιξε για να βοηθήσει τους κατοίκους της Βρίσας Λέσβου, οι οποίοι επλήγησαν πρόσφατα από τον καταστροφικό σεισμό.

Στο άκρως διασκεδαστικό, σπέσιαλ επεισόδιο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Στούντιο Κάπα, οι Σοφία Βογιατζάκη, Τραϊάνα Ανανία, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παυλίδου, Αλέξης Φούκος, Γιώργος Βάλαρης, Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Ιωάννου, όλοι μέλη του θιάσου «Πετάει, πετάει», χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και το γέλιο… πρωταγωνίστησε!

Η Μαρία Κορινθίου, μιλώντας στην «Espresso», είπε για την εμπειρία της: «Γελάσαμε πολύ, όπως και στις παραστάσεις». Από την άλλη μεριά, ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες: «Παίξαμε ένα παιχνίδι που αγαπάμε χρόνια και μάλιστα είχε ιερό σκοπό, αφού τα χρήματα θα δοθούν για να φτιαχτεί ένα αθλητικό κέντρο στην περιοχή Βρίσα της Μυτιλήνης, που είχε μεγάλες καταστροφές στον πρόσφατο σεισμό». Και πρόσθεσε: «Τη Ζέτα (σ.σ.: Μακρυπούλια) την ξέρω και προσωπικά και ένιωσα ευχάριστα που συναντηθήκαμε. Ηταν, όμως, υπέροχα, που παίξαμε και με την ομάδα της παράστασης και ακόμα περισσότερο που βοηθήσαμε συνανθρώπους μας».

Δυσκολίες

Είναι, άραγε, τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο πιστεύουμε όσοι το βλέπουμε από το σπίτι μας; «Ανακαλύψαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και παθαίναμε και μικρά μπλακάουτ, γιατί παίζαμε με δύσκολες λέξεις και αυτό ήταν αρκετά στρεσογόνο. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει τη δική του χάρη και μπορώ να πω ότι είναι διασκεδαστικό, είτε κερδίζεις είτε χάνεις» ανέφερε ο σκηνοθέτης, ο οποίος φάνηκε ότι απόλαυσε κάθε στιγμή στο πλατό.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ακόμη δεν έχει μπει στον προγραμματισμό και κανείς δεν γνωρίζει αν θα παιχτεί το καλοκαίρι ή αν θα κρατηθεί για τον Σεπτέμβριο. Αλλωστε, είναι πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν να δούμε τη «celebrity» εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού στη βραδινή ζώνη του καναλιού. Θα είναι μια έξτρα, εβδομαδιαία εκπομπή, με φιλανθρωπικό σκοπό, αφού η νικήτρια ομάδα θα δίνει το… έπαθλό της σε κάποιοn κοινωφελή οργανισμό τοn οποίο θα επιλέγει.

Στο μεταξύ, η παράσταση «Πετάει, πετάει» συνεχίζει στον κήπο του θεάτρου Χυτήριο. Επίσης, ο Γιώργος Βάλαρης μας είπε: «Το κοινό έχει αγκαλιάσει την παράσταση και είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί συνεχίζουμε με την ίδια ομάδα. Είναι μαγικά στον κήπο του θεάτρου και μπορώ να πω ότι είναι μια όαση στην Αθήνα όπου ζούμε».

Οσο για την εγκυμονούσα Αγγελική Δαλιάνη που εξακολουθεί να ανεβαίνει στη σκηνή; «Η Αγγελική δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει κανονικά στη σκηνή» μας λέει ο σκηνοθέτης.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...